ako sa volalju vaše detičky?

betulka

Ahojte,
tak ja mam uz jedno dieta-dievcatko a vola sa Laura ,je to pre mna -moj nazor take vazne a pekne meno,pre chlapca by som chcela dat meno David,bez dĺždna.
No a mne osobne sa nepaci ked rodicia davaju nema podla seba-rodicou.
No a aj Alzbeta je pekne meno no nie pre to ze ho mam ja ,ale mne sa velmi paci v drobneninke-Alzbetka.

mirka 23

Lucia: No mne sa Lesana a Larisa nepáči. Tá Dominika a Nina sú lepšie. Mne sa páčia mená Laura, Sofia ale to dávajú teraz asi všetci

lucialucia

ahojte volám sa Lucia Krulová, a čakáme s maželom dvojičky, dievčatá čo poviete vybrali sme mená Larisa a Lesana, sú netradičné, odhovorte ma a navrhnite ako by s amohli volať, rada sa nechám ovplivnisť, lebo teraz sa nam s maželom páčia stale ine mená, naposledy to boli nemá nina a dominika, ale teraz nam asi šiši lebo nazaj sa nam pačia lesanka, a larisa.píšte lebo porod sa blíži. a neviem zvažiť tie maná potrebujem.sa mi zdá ale e sa aj hodia k priezvisku. neviem.

tinka228

Ahojte, my máme doma Andrejka a ešte by som chcela 1, prípadne 2 detičky. Chlapci by boli Alex a Adam a dievčatá Amália a Alexandra. Máme priezvisko na "Z", tak preto tie "Áčka" na začiatku mien :-)

veronika

TIMEA, KIIRA(fínske),TAMARA, OLÍVIA
TUOMAS(fínske), VIKTOR, ŠIMON, KRISTIAN
zatial nemam deti, ale tieto su strasne pekne