ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
Ahojte,
tak ja mam uz jedno dieta-dievcatko a vola sa Laura ,je to pre mna -moj nazor take vazne a pekne meno,pre chlapca by som chcela dat meno David,bez dĺždna.
No a mne osobne sa nepaci ked rodicia davaju nema podla seba-rodicou.
No a aj Alzbeta je pekne meno no nie pre to ze ho mam ja ,ale mne sa velmi paci v drobneninke-Alzbetka.
ahojte volám sa Lucia Krulová, a čakáme s maželom dvojičky, dievčatá čo poviete vybrali sme mená Larisa a Lesana, sú netradičné, odhovorte ma a navrhnite ako by s amohli volať, rada sa nechám ovplivnisť, lebo teraz sa nam s maželom páčia stale ine mená, naposledy to boli nemá nina a dominika, ale teraz nam asi šiši lebo nazaj sa nam pačia lesanka, a larisa.píšte lebo porod sa blíži. a neviem zvažiť tie maná potrebujem.sa mi zdá ale e sa aj hodia k priezvisku. neviem.
my mame zatial Alzbetku, meno jej vyberal tatino :)
my s priatelom uvazujeme o : Kiara a Christian. no mne sa paci aj Sabina, alebo Filip.
katty Samko sa mi nepaci, ale ani to, ze mas bastarda...
môj syn sa volá Samko, toto meno sa nám páčilo narovnako spolu s mojim priateľom
Ahojte, my máme doma Andrejka a ešte by som chcela 1, prípadne 2 detičky. Chlapci by boli Alex a Adam a dievčatá Amália a Alexandra. Máme priezvisko na "Z", tak preto tie "Áčka" na začiatku mien :-)