ako sa volalju vaše detičky?

lucialucia

ahojte, porôd máme za sebou a máme doma Paulínku a Tomáška - mali sme mať dve dievčatká a vidíte ako sme dopadli :-) ale našťatie vecičky ani izba neboli do ružova, akoby sme to tušili- ale úplne podvedome sme letel na žltú farbu- je to fain tešíme sa, sme rradi že Larisa ani Lesana neni naša dcéra ale Paulínka, je to krásne meno, a Tomáško, to keď mi oivedali že máme syna- ajajááj, to som hend bez konzultácie s manželom vybrala ja.neboli sme totižto na 3D ultrazvuku, ale nevadí- malis me nahlásené nakoniec mená Paulínka a Karolínka, a chlapcov to ani omylom sme nerozmýšlali.mňa to napadlo lebo raz som bola platonicky zaľúbená do jedného tomáša, ale psst pred manželom ,:-) ale nie je to veľmi pekné meno, a zvážil ho a manžel, hodí sa aj k priezvisku. Zdravia Vás Paulínka a Tomáš Krulovci.

tili

syn mojej sesterky sa vola Timotej. Na zaciatku sme si na to meno nemohli zvyknut, lebo je prilis dlhe,ale teraz je to uz v pohode. volasme ho Timi, Timusik a tak :)

caroline kiara

no nemusis ist do popuku lebo mam zahranicne priezvisko...
Ano som Slovenka ale rodic pochadza z Talianska takze tak...

pridomok

caroline a zijete na Slovensku a priezvisko mas zahranicne alebo rodic je cudzinec? Ked sa volas Lakatosova, Novakova, Zvolenska...Tak je tvoje meno do popuku.

caroline kiara

lucialucia , podla mna je lesana take divne meno... Larisa sa v pohode da ale..
no na tvojom mieste by som dala napr: Karolinka, Viktoria, su to take aristotelecke mena a velmi pekne ... nerozmyslala si nas menom Melania v skratke Mel ? Viktoria - Viki? Tamara Tami ? je to velmi mile a k tvojmu priezvisku sa to hodi ..

caroline kiara

ahojte ja sa volam Caroline Kiara, sestrina dcera sa vola Rachel a syn Dean. mojmu dietetku by som vyberala medzi : (dievcatko) Caroline Kiara, Melania, Viktoria, Zara, Amelia, Shantall..
Chlapcek : Daniel, David, Jeremy, Richard, Viliam...

renata1

najkvalitnejsie meno do buducnosti pre dievca je jednoznacne EVA. keby som mohla,dam si svoje zmenit,ale uz to nema taky ucinok,ako ho mat od narodenia :-)

hula

Ja mám Jakubka a Maroška-dvojičky.Tiež to bola dilema-aké mená im dať.Najprv to mal byť chlapček a dievčatko.Ja som chcela Líviu,manžel Luciu.Maroška som si presadila ja,a Jakub chcel manžel.Meno Jakub je veľmi časté,niekedy mám dojem,že sa tak volá každý druhý chlapec,ale k môjmu synovi ide,a neľutujem.Mne sa páči aj Max-Maxim-Maximilián.

syvlia

ahoj, ja mámpo podobnom prieskume grétku a šárku, lebo pieskoviská sú precpané ninkami, natálkami, sárami, vanesami, nikolami a podobne