ahojte, čo kebysme si urobili taký malý prieskum akos a volaju naše detičky, ma to tak trošičku zaujíma. a môžme sa ovlplyvňovať pri výbere mien pre ďalšie detičky.
ako sa volalju vaše detičky?
kto vie zistit datum mena tobias?ja to nikde nemozem najst...
preco je teraz v mode davat detom na slovensku "exoticky" znejuce mena? akoby sme nemali krasne slovenske.
poznam take pripady, ako spominate nizsie, cudzokrajne znejuce meno a typicky slovenske priezvisko (este aj s makcenmi). nevkus. preco marc, ked moze byt marek, preco nicolas, ked moze byt mikulas, preco kiara, chiara, ked moze byt klara, ..... ?
Moje deti sa volaju Ema, Nella a Debora. A s menami su spokojne vsetky. Chcela som chlapca, ale nepodaril sa nam. Keby sa podaril, volal by sa Adam alebo Bruno.
Tereza, Zuzana, Matej
mne sa páči Rebeka, Laura, Samko alebo Damian.
My sme dali Oliver ale mrzí ma že sme nedali Olivier.
jedny z nasej ulice maju fenku BEKI,ale aj Sofia je pekne aj my nad tym menom uvazujeme.neviem ake mas priezvisko ale porovnavaj si to s nim.napr.moc mi nepasuje Vanessa Janosikova
čo hovoríte na meno Rebeka?? mame maleho Jakubka, a čakáme dievčatko, páči sa Vám to meno? alebo radšej Ninka? či Sofi- tiež sa mi páči keby je voláme Sofi, ale aj Beky je pekne, či nie? viveďte ma z omylu tých preamerikovaných mien.