prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jedna, chronicky zapal stredneho ucha je nasledok castych neadresovanych nosohltanovych a prinosnych infekcii.
Kvapkanie roztoju striebornej vodu a citricidalu niekolkokrat denne po case vyhubi infekcie pravdepodobne aj vo vnutornom uchu. Samozrejme na to nestacia len kvapky do nosa, roztok citricidalu a hlavne oreganovy olej treba brat aj ustne, aby sa dostal do krvi a s nou aj do vnutorneho ucha.
Ja som v pripade zapalu strednehom ucha bral aj velke davky vitaminu C niekolko dni(gram za hodinu esteru C), 2z1 gram curcuminu, tiez 3x400 mg betaglukanov na zvysenie poctu bielych krviniek, nasej obrannej armady. A tiez odhlienujuci NAC, 3x500 mg. Na Slovensku sa to vola acc(acetyl cystein, po anglicky N-acetyl cysteine)
Samozrejme pre dieta to treba preratat podla vahy na mensie davky(v pomere vahy ku dospelemu) ale netreba sa bat predavkovania, ani jedno s poradenych sa neda tak lahko predavkovat a to ani viacnasobne velkymi davkami.
1ada1, ak sa citricidal a oreganovy olej dostatocne nerozriedia, mozu velmi drazdit zaludok a creva.
Takm isto pri nedostatku zelenin(vlaknin) a privela tukov su hnacky.
Hnacka moze byt tiez vysledkom uhynovej reakcie(herxheimerovej reakcie), kde uhynuta kandida sa rozpadne a jej cely toxicky obsah a vyleje do criev.
Na Herxheimera pomoze len znizit davky aktivnych latok(citricidal a oreganovy olej) a pit viac vody a brat viac vlaknin na precistenie traviaceho traktu.Postupne sa telo detoxifikuje a uhynova reakcia zmizne spolu s kandidou
Skus zobrat lyzicu psylia poharom vody.
(Nejak som pocital na prstoch, este 14 teho si sa pytala, ci mozes jest chlieb, takze neviem, ako mozes byt uz 7 dni na diete, ked dnes je len 20teho.)
prosim o radu, ako postupovat pri chronickom seroznom zapale stredneho ucha? ma ju moja 4 rocna dcera. lekari jej chcu odstranit nosne mandle, ale mam obavy, aby ochorenie nemalo komplikacie v podobe dozivotnej poruchy sluchu. dakujem
RNG prosim ta, moze sa dna prejavit aj u 18 rocnej baby? totiz, moj ocino ju ma a ja som sa v noci zobudila na to, ze ma strasne boli klb na nohe, ten od palca. presne to vyzera ako ked sa to stane ocinovi,aj tie bolesti atd. lenze som citala ze u zien a toboz mladych sa to nezvykne prejavovat. sposob zivota nemam nejako nezdravy. dakujem.
RNG prosim Vas 7 dni mam protikandidovu dietu, dnes som sa zobudila s prisernymi krcmi a mam hnacku.Nie som si vedoma ziadnej chyby.
Ale bolesti brucha v dolnej casti som mala hned aj nechutenstvo
Uzivam vždy po jedle 3x2kv oregan.oleja-kvapkam do kapsule
3PL kokosoveho oleja a pijem citricidal -ak neypijem 35kvapiek ostatne si kvapkam do kapsul, rozratam do 35kv/l, ale do 1kapsule najviac 12kvapiek/3x za cely den a po dobrati tohoto po 3-4Hodinach pauzy vecer jablko s probiotikom
Neviem kde robim chybu jem len vajicka orechy,ryby,zeleninu a nic viac
Mam prosim Vas pokracovat aj ked mam krce, bolesti brucha, nafuknute brucho,hnacku a posledne 3dni som mala silne bolesti hlavy-bil mi zozadu z krku tlak do hlavy?
DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED
Dakujem, RNG.
danae, do epilepsie sa velmi nevyznam, viem len ze tam treba tlmit "kratasy" v mozgu, na co su dobre hlavne rybacie oleje a niektore vitaminy B(B-3, B-6)
Damian tu spominal diety, ktore pomahaju pri tom, hlavne ketonovu(ultranizkosacharidovu) dietu
katuska 2, potenie je prirodene vylucovanie. Zastavit ho je skodlive akokolvek, lebo sa telo zacne zamorovat.Da sa len zmiernit a to spomlenim metabolizmu(latkovej vymeny) roznymi ukludnujucimi latkami.
RNG, prosim Vas, mozete mi nieco pre toho epileptika poradit?Dakujem.
mimi123, nemqm ani sajnu. To si skor zisti u kozneho, ci na to ma nejaku diagnozu=meno, potom mozno najdem nieco, co by mohlo pomoct z prirodnych doplnkov na to.