prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,ja by som potrebovala tiez radu, potrebovala by som si precistit organizmus, mam nadmerne vypadavanie vlasov, casto sa mi robi herpes na ustach a vyhadzuju sa mi vyrazky po celom tele. z toho usudzujem, ze mam znecisteny organizmus. citala som uz vela tvojich rad, musim ale povedat,ze pises dost odborne a laik, ktory sem nechodi pravidelne nemusi vsetkemu rozumiet. okrem toho som uz skusala par veci zohnat a v lekarni na mna zakazdym pozru ako na mimozemstana. napr.NAC, ktory odporucas pri zahlieneni, preco nenapises, kde sa da zohnat??? takisto koloidne striebro a vsetky ostatne preparaty. a este jednu otazocku. preferujes probiotika, ja som ich skusala uz viacero, naposledy biotron. no zakazdym sa mi tak nafukne brucho a tlaky v nom su na nevydrzanie. neviem si vobec ´predstavit, ze toto ma mojmu telu prospiet...:-(( dakujem.
Milý RNG,prosím Ťa vieš mi niečo povedať o Lichen ruber?Z čoho vzniká , či sa dá nejako inak liečiť ako hormonmi, a či je to úplne vyliečitelné????Dakujem pekne
aha
sirius, zaoberam sa doplnkami na zlepsenie zdravia uz vyse 16 rokov, oidoberam plno lekarskych sprav a periodik lekarov , co sa tymto zaoberaju miesto pouzivania chemickych liekov.
Teda znamych svetovych kapacit, vzacnych ludi medzi lekarmi dosial.
marika 1, vsetky olejnate semena v surovom stave maju plno dobrych neposkodenych olejov(lanove, tekvicove, rozne orechy, mandle, ...)
Dobre oleje su aj napr avokade, ktore obsahuje oleje dobre na klbove mazanie.
Ostatne semena a obilniny maju oleje hlavne v klickoch, takze celozrnne nebielene muky ich tiez maju.
Dobre oleje sa nachadzaju aj v rybach, hlavne v cistych divokych, zo severskych mori.
Pestovane ryby su krmene obilninami a maju zlozenie tukov chudobne na omega 3 oleje a tiez zamorenie ortutou a inymi tazkymi kovami a pesticidami, preto ze neziju v cistej vode a krmia ich polnohospodarskymi plodinami.
RNG, kto si? si odbornik???
RNG, ano, ten prepocet som si potom vyhladala na nete, takze je to aj tak malo, a viem, ze sa to udava v IU (pamatam si z chemie:D), ale tu bolo udane v mg :)... dakujem za odpovede:)
OKjarka, ta "ocistna kura "je hnacka z chemikalie(siran horecnaty=horka sol).
Neodporucam pouzivat ziadne prehanadla.
Za prve nemaju ziadnu absorbcnu schopnost
za druhe na precistenie criev treba aj mechanicka "metla" tj vlakniny na odstranenie nalepenych ciastociek na steny criev.
whee ee, prepocet mg na IU je
1 IU = 0.67 mg
Davky co mas udane, 10 mg=15IU su stare , davno dokazane za nedostatocne.
Uz samotne udavanie vitaminu E v miligramoch je davno zastarale, dnes sa uvadza v medzinarodnych jednotkach=International Units=IU. Hovoria o medicine ako velmi modernej, ale ako vidis, po vyse 20 000 vyskumnuch papieroch, ktore dokazuju, ze treba brat ovela viac ako 10 mg(15IU), este stale tlacia stare chybne urcene odporucene denne davky z roku 1948.
Moderna medicina?? Nie co sa tyka vyzivy!!
Tam su este "za opicami", cest vynimkam.
ahoj RNG! Chcem sa opytat v akom jedle,potrave mozem najst zdrave tuky. Existuju vôbec nejake? Ak som vegetarianka mozem mat nedostatok tuku? dakujem