prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
1ada1, ja to mam tiez len od lekarov, ale skupiny, co sa zaobera prirodnymi vecami, nie chemickymi liekami. Ja viem je ich este stale velmi malo, aj ja k nim mam pristup len citanim ich literatury(knihy, periodika) a aj ti sa zaoberaju niektorymi, nie vsetkymi z tychto doplnkov na zdravie.
Na Slovensku sa to len zacina, v USA je to pokrocilejsie.
Sice lekari predpisuju 1.5% doplnky, potichu na strane poradia(spomenu) mozna jeden z troch a sami potichu beru na 75%, a to aj taki, co otvorene zastrasuju a varuju svojich pacientov, aby doplnky nebrali.
To je obrovsky pokrok, lebo este pred 5 rokmi na 95 percent varovali vsetkych svojich pacientov proti doplnkom, ale uz aj vtedy vyse 1/2 z lekarov brala velke davky vitaminu E na srdce a cievy a pacientom na to iste predpisovali male davky(99 mg, presne) aspirinu
Inac dodnes sa nezmenili tabulky z roku 1948, kde je odporucena denna davka vitaminu E urcena na 13.5 IU a dnes sa berie rutinne 200 az 400IU niekedy az 800!
Hlavne pri dlhsej expozicii na slnko(opalovanie) v lete.
a orechov a olejnatych semien je hromada: vlasske orechy.burske oriesky, paraorechy, lieskovce, makadamske orechy, kesu, mandle, pistacie,pecan orechy, tiez slnecnicove a tekvicove semienka, piniove oriesky. Clovekm sa naozaj nemusi z nich znudit.
Dakujem Vam RNG urcite si to precitam!
Iba sa pytam na co su lekari ? Este stastie ze tu mame vas!!!Ani jeden mi nevysvetlil to,co som sa pytala...
VAZIM SI VAS A VASU OCHOTU VYSVETLIT A POMOCT, ESTE RAZ VDAKA
satela , hlavne nie hrozno, to ma privela cukru, Radsej jablka, hrusky, ceresne, zlty melon(ten ma malo pouzitelneho cukru), egrese, ribezle, maliny, cernice cucoriedky...
Mám oslabenú maternicu - jeden cisársky a jedno dieťa 4,5 kg bez cisárskeho ale po pôrode bolo masívne krvácanie. Mám zelené doplnky , minerály na kosti aj rybacie oleje, orechy máme a nejako to prežijem na zelenine.
Mám rada melony a hrozno , ale povedala že iba v obmedzenom množstve.
Ďakujem pekne za rady.
Inac cvicit sa da aj pri lezani.
Nechapem, preco musis ale lezat.
Mas kriticke tehotenstvo?
stela orechy,rozne semena, zelene doplnky, vajcia, menej sladke ovocia,hromada zelenin, avokado=to vsetko sa da pri tej diete jest, ci uz surove alebo tepelne upravene.
Ked mucne produkty, tak len velmi malicko, a zasadne hrubozrnne a celozrnne.
1ada1, odkyslovanie zaludka=je to hrube nepochopenie procesov v tele podporovane sirenim bludov na predaj farmaceutik a vytvaranie coraz viac chorych.
Pozri napr na clanok co dal damian na svojej stranke v Badatel.sk tema je na zaludocne kyseliny, kde su zhrenute rozne clanky roznych lekarov a badatelov.
-odkaz odstránený-
Dakujem za odpoved, no ja musím ležať, takže prechádzky nie, tie vitamíny mám od Vás, ovoci sa nwemôže jesť ani zemiaky, cestovina, ryža, mäso nejem, zostáva mi len zelenina a ryby. Dúfam, že po narodeni dieťaťa tá cukrovka zmizne.
DAKUJEM VAM ZA ODPOVED RNG
Ked som zjedla jogurt a niekedy aj vypila ku tomu kavu na ranajky byvalo mi zle.
Z kavy, kuracej polievky, sladeneho caju s citronom mi byva tazko aj teraz, no a lekarka mi predpisala HELICID 20 a ina zase OPRAZOLE, takze ma to byt prosim Vas naopak?
DAKUJEM VAM VOPRED ZA ODPOVED