prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Oprava, 1000mg rybacieho oleja....
Pri predavkovani D3 pisali, ze potom to uz odburava vapnik + este aj nejake ine ucinky. Vraj 80 percent vitaminu D si telo vytvori zo slnecneho ziarenia. Takze uzivanie tohoto vitaminu neni trochu kontraproduktivne ? Respektive vhodne uzivat ho len cez zimu ? Alebo nastavit uzivanie iba 1-2x tyzdenne ?
Ahoj. Zaujimal by ma nazor na odporucane uzivanie tychto vitaminov.
Uzivam:
- Vitamin C od Jamiesonu -500 mg, ale podla nie vzdy denne.
- Vitamin E /Generica/ - 200 UI
- kombinacia Zinok 15mg+Selen 50ug od EDENPharma
- 1200mg Lecitinu od Genericky,
Kedze sa mi zdalo, ze na odporucaniach tu na fore bol v strave casto odporucany aj horcik, kupil som
- 300mg horcika v kombinacii s 10 mcg vitaminu D3 od Medpharmy,
- rybaci olej od Medpharmy v tobolkach 1000mb s obsahom Omega3, EPA a DHA,
- Kelp od Jamiesonu pre obsah jodu,
Co som sa vsak teraz docital je, ze u tej kombinacii horcika a vitaminu D3 je uvedene, ze to je 200 percent OVD! Plus, ze rybaci olej zvacsa obsahuje tiez vitamin D. Lenze vitaminom D sa vraj da predavkovat uz malymi davkami.
U rybacieho oleja odporucaju 1-3 tobolky denne, u toho Horcika+D3 iba 1 tabletu denne.
Tak ma napada, ze v kombinacii s rybacim olejom by mohlo dochadzat k predavkovaniu ?
Inak v minulosti sa mi zdalo, ze mi skor pasovalo neuzivat to v jeden den, alebo lepsie niektore vitaminy brat v jeden den, druhe v druhy den, kedze sa snazim aj stravu mat slusnejsiu.
Uzivat to denne - je to vela, ci malo ? Nehrozi to predavkovanie vitaminom D3, ked pisu ze je to 200 precentna OVD ?
oprava, pravdepodobne neberies kvapky ale tabletky. Kvapky su urcene pre deti.
A umele sladidlo aspartame je zlozene z troch nervovych jedov....
Sud sice vyhrali, ale poznam x zien, co maju z dietnych drinkov s obsahom aspartamu denno denne bolesti hlavy, ktore "zazrakom" prejdu, ked ich prestanu pit.
Nuz co, ked maju bolesti hlavy, tak beru lieky proti tomu a ekonomia len tak fici. Hlavne organicka chemia a farmaceutika.
z tych par kvapiekco beries sa rozhodne neda pribrat.
Ake maltofer je zlozeny z Polymaltozy(umely druh cukru) hydrocydu zeleza(hrdza) udajne nejak viazanehom na tu polymaltozu a kyseliny listovej, s pridavkami skodlivych umelych sladidiel ako aspartame.
Hoci je v jednej tabletka az 100 mg zeleza, je vo velmi zlej forme na absorbciu , preto sa skoro cele vyluci v stolici(cierna stolica)
Na tvorenie krviniek treba zelezo v organickych formach, najma ako zlucenina s aminokyselinami, tiez med, vitamin B-6, B-12(kyselina listova ) a B-12.
Bezne tu odporucam ovela lepsie zlozenie, osvecene aj osobne na roznych starsich rodinnych clenoch, produkt megafirmy NBTY predavany napr cez ich maloobchodnu siet Puritan.com alebo Doctorstrust.com pod menom Easy iron. Tam je toho zeleza len 27 mg ale vo forme velmi absorbovatelneho glycinatu(bis glycinate), ktory vie telo priamo pouzit.
RNG
neviete poradit ci sa da pribrat z MALTOFERU?dakujem
tinus, v USA vyrobkoch so znamkou kvality GMP ked je stanoveny obsah imunoglobulinov na 25%, tak tam tolko musi byt v rozmedzi +- 5 % celkoveho mnozstva, tj prepocitane je to 23.75% do 26.25%. A to sa nezavisle a prisne namatkovo kontroluje.
Vyrobca, ktoreho vyrobky nachytaju, ze nie su v ramci +-5% toho, co je na flaske napisane strati pravo pouzivat znacku GMP a podla novych pravidiel FDA ho dokonca mozu zlikvidovat, ked neurobi okamzitu napravu.
Takze seriozni vyrobcovia to rozhodne neriskuju!!!
V Europe toto zatial nie je....
Takze sa nedivte, ze viac doverujem vyrobkom z USA, nez z Europy, teda aspon co sa tyka zaruky, ze v doplnku je to, co na flaske vyrobca pise.
dakujem za odpoved!
nasla som dokonca presne tie, o ktorych si pisal na nejakej madarskej stranke, tak by som ich skusila objednat stade. a v prepocte vyjdu na cca 11 €, co je v porovnani s niektorymi inymi predavanymi na slovensku v cene aj 30 €, super cena. myslis ze cena sa rovna vzdy kvalite? laik ako ja nevie posudit kvalitu, a smozrejme, ze kupuje lacnejsie vyrobky. myslis, ze v tych drahsich je vyssia davka ucinnej latky ako v lacnejsich? existuje vobec zaruka, ze to co vyrobca napise na obas sa aj v skutocnosti nachadza v tablete?
je to pod kolostrum, colostrum aj collostrum.
Inac o collostre som tu uz mnohokrat pisal, mozes si najst vyhladavacom viacero zmienok, pripadne aj na
-odkaz odstránený-
Ako vidim neda sa s tym vybabrat, takze si to musite natukat sami do google.com alebo Swansonvitamins.com