Otázky na RNG

Marusska83

Rng prosím ťa myslíž že toto by som dočane mohla užívať namiesto DGL?DGL som si objednala ale bohužiaľ zatiaľ nedošlo a cez dovolenku nechcem prerušiť liečbu môjho HB a vredíka.Zatiaľ je to vďaka tebe na dobrej ceste aj keď sem tam cítim ešte ten tlak ten vredík kde je a že ešte tam je ale tie ukrutné bolesti sú preč za čo ti nesmierne ďakujem.Rok som trpela v bolesti.Môžem zatiaľ toto?
www.nonrx.cz

Janda

rad by som vedel tvoj názor na tento clanok www.planeta-zdravia.sk
Pisu tam:
Preparátmi, ktoré znižujú kysloť žalúdočnej kyseliny sa umelo "ničí" ideálne prostredie pre Helicobactera, ale principiálne sa neodstraňuje príčina, prečo žalúdok produkuje veľmi kyslú žalúdočnú kyselinu. Preto po ukončení užívania preparátov na zníženie kyslosti žalúdočnej kyseliny sa znova v žalúdku vytvorí ideálne prostredie pre RÝCHLY rast a premonoženie HP.

- pisu, ze hb nici nizka kyslost zaludka - neni to nahodou naopak?

ešte aj:
Telo je úžasný systém, preto dokáže eliminovať potenciálne nebezpečenstvo nejakej nákazy zo stravy práve v žalúdku. Preto je žalúdočná kyselina tak kyslá (pH 1,2 - 1,7) - aby v nej zahynuli všetky plesne, huby, baktérie, vírusy. Zároveň imunitný systém neustále monitoruje, čo preniklo cez túto "ochranu" a ihneď to rieši.

- sedi tato hodnota kyslosti kyseliny?

Poprosim odpoved na tieto 2 otazky + pripadne aj komentar ak su tam uvedene aj ine blubne informacie

dakujem

RNG

stranka rng.nazory.eu zostava a ked sa administratorovi Ivanovi podari obnovit uforum hoci aj pod inym menom, iste na uvedenej stranke vam aj mne da vediet.
Bola by skoda, keby tych vyse 17 000 otazok a odpovedi vyslo navnivoc.
Ja som si to osobne ani nestiahol, tj ak sa mu to nepodari, tak je to nenavratne stratene.
To len poukazuje na to, ako su informacie v tomto modernom pocitacovm svete labilne. Knihy zostavaju roztratene po svete starocia, pergameny vyse 1000 rokov a zaznamy vytesane do kamenia milenia. Ale data z pocitacov mozu zmiznut nenavratne z zlomku sekund...

jerry222

Vidim, ze moj odkaz pre uzivatelov, ktori potrebuju pri svojich zdravotnych problemoch poradit bol odstraneny...je to smutna vec, ale s tym nic nenarobime. Napiste mi email, dam link,ak by niekto nevedel forum najst...

RNG

jerry, janda, ja nie som administratorom toho fora, Ivana, co je zakladatel a administrator toho fora som upozornil na to a on v tom pracuje aby sa to zachranilo.Provider/server mu to neoznamil dopredu, ze jeho najom domeny vyprsal. Bola by to skoda, aby sa tie vsetky informacie stratili. Ak sa mu to podari zachranit, tak to pravdepodobne zmeni adresu.

RNG

Marusska, vyhojenie aj po potlaceni helikobaktera moze trvat este viacej tyzdnov, a zatial nezabudaj brat DGL, to pomaha hojit a celkove posilnuje vylucoivanie ochrannych zaludocnych mazov.
Mozes pouzivat na cas aj monolaurin, to je dobry antimikrobialny proostriedok vseobecne.

Marusska83

Dobrý večer.Rng chcel by som ťa poprosiť o radu.Už tretí týždeň užívam KS na HB a zhruba týždeň DGL.Bolesti žaludka sú oveľa menšie ale aj tak to ešte cítim.Chcem sa ťa opýtať keď doberiem ešte týždeň KS môžem si nasaddiť monolaurin +DGL?Ako dlho to môžem užívať?Dgl užívam tri krát na deň 2 ks.Ako dlho trvá kým sa vred vyhojí?Ďakujem.