prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ono moze s tim nieco mat spolocne aj to ze sme v byte riesili demolacne prace,nadychal som sa prachu,este v ten vecer som dostal hnacku,ale len taku jednodnovu a v podstate od tej doby mam tieto problemy,najviac ma znepokojuje to tazke dychanie,neviem sa poriadne zhlboka nadychnut,ma to daco spolocne s tim zaluskom?
Mas zrejme malo kyseliny. Inac mozes s tazkym jedlom nepit, aby si si nerozriedil kyseliny a na maso a syry nikdy nejed zakusok alebo sladke napoje.To casto samo pomoze. Pi a to hojne asi 3 hodiny potom, to ti dostatocne natravene jedlo splachne do criev.
mne cca pred 2 mesiacmi zacali tazkosti s travenim,resp.po akomkolvek jedle my postoji zaludok a tazko sa my dycha.....co s tim mozem spravit?
mne cca pred 2 mesiacmi zacali tazkosti s travenim,resp.po akomkolvek jedle my postoji zaludok a tazko sa my dycha.....co s tim mozem spravit?
Lugol
Lufol je vodny roztok, takze je redsi(nizsia viskozita) nez glycerinove roztoky. Este nizsiu viskozitu maju alkoholicke ( tym myslim etylalkohol)roztoky.
Ale to nema nic spolocne s percentualnym obsahom jodu.
OK. Je to pod 7 dolarov za 180 tabletiek po 385 mg.
-odkaz odstránený-
Maruska, hovori to jasne, ze to obsahuje DGL, len neviem kolko.Takze je to zrejme lepsie ako nic, pokial znesies tam tu pridanu skoricu, co nie je najlepsi napad, lebo skorica drazdi. A produkt je dost drahy na to, ze obsahuje len 20 tabliet.
Ja osobne kupujem tento
-odkaz odstránený-
ale zialbohu Swanson ma pridrahe postovne na Slovensko .
JKanda, pisu tam tendencne lzi. Helikobakter sa tak isto da znicit kyselinami, len PH musi byt 2.5, lebo PH 3 este prezije. Inac toto je velmi lahko dokazatelne v petriho miske, hociktory lekar si to moze dokazat, keby sa im nelenilo a "nezozrali " by lzi z medickej literatury "Aj s chlpami"
A pre tych, co tomu neveria existuje velmi jednoduchy test Heidelbergovou kapsulou, kde jasne zistili, ze ludia as palou a zaludocnymi vredmi maju MALO kyseliny, nie vela.
Samozrejme, kedze toto by podstatne znizilo predaj protikyselinovych liekov, tak to drviva vacsina lekarov ignoruje
a radsej uveri tym lziam rozsirovanym v medickej literature o udajnych prebytkoch zaludocnych kyselin
www.phcapsule.com
RNG,prosim aky je rozdiel medzi Lugolom a Iosolom?Iosol sa mi zda hustejsi,ale je to asi tym glycerinom...?