Otázky na RNG

Zet

ono moze s tim nieco mat spolocne aj to ze sme v byte riesili demolacne prace,nadychal som sa prachu,este v ten vecer som dostal hnacku,ale len taku jednodnovu a v podstate od tej doby mam tieto problemy,najviac ma znepokojuje to tazke dychanie,neviem sa poriadne zhlboka nadychnut,ma to daco spolocne s tim zaluskom?

RNG

Mas zrejme malo kyseliny. Inac mozes s tazkym jedlom nepit, aby si si nerozriedil kyseliny a na maso a syry nikdy nejed zakusok alebo sladke napoje.To casto samo pomoze. Pi a to hojne asi 3 hodiny potom, to ti dostatocne natravene jedlo splachne do criev.

Zet

mne cca pred 2 mesiacmi zacali tazkosti s travenim,resp.po akomkolvek jedle my postoji zaludok a tazko sa my dycha.....co s tim mozem spravit?

Zet

mne cca pred 2 mesiacmi zacali tazkosti s travenim,resp.po akomkolvek jedle my postoji zaludok a tazko sa my dycha.....co s tim mozem spravit?

RNG

Lufol je vodny roztok, takze je redsi(nizsia viskozita) nez glycerinove roztoky. Este nizsiu viskozitu maju alkoholicke ( tym myslim etylalkohol)roztoky.
Ale to nema nic spolocne s percentualnym obsahom jodu.

RNG

Maruska, hovori to jasne, ze to obsahuje DGL, len neviem kolko.Takze je to zrejme lepsie ako nic, pokial znesies tam tu pridanu skoricu, co nie je najlepsi napad, lebo skorica drazdi. A produkt je dost drahy na to, ze obsahuje len 20 tabliet.
Ja osobne kupujem tento
-odkaz odstránený-
ale zialbohu Swanson ma pridrahe postovne na Slovensko .

RNG

JKanda, pisu tam tendencne lzi. Helikobakter sa tak isto da znicit kyselinami, len PH musi byt 2.5, lebo PH 3 este prezije. Inac toto je velmi lahko dokazatelne v petriho miske, hociktory lekar si to moze dokazat, keby sa im nelenilo a "nezozrali " by lzi z medickej literatury "Aj s chlpami"
A pre tych, co tomu neveria existuje velmi jednoduchy test Heidelbergovou kapsulou, kde jasne zistili, ze ludia as palou a zaludocnymi vredmi maju MALO kyseliny, nie vela.
Samozrejme, kedze toto by podstatne znizilo predaj protikyselinovych liekov, tak to drviva vacsina lekarov ignoruje
a radsej uveri tym lziam rozsirovanym v medickej literature o udajnych prebytkoch zaludocnych kyselin
www.phcapsule.com