Otázky na RNG

skrutka

ahojte PROSIM VAS SOM STRASNE ZDESENA LEKARA SOM SA BOLA SPYTAT CI NEMOZE PICHAT AKO PREVENCIU VITAMIN C DO ZILY, SAMOZREJME DANA OSOBA NEMA OBLICKOVE OCHORENIE, HOCI NEVIEM AKO BY SA DALO POSILNIT OBLICKY U NEJ, PRIPADNE VYPRAZDNOVANIE SKODLIVIN, AKO NAPRIKLAD KLYSTIR. to by som sa chcela tiez informovat rngeho, ale co ma najviac prekvapilo je, ze lekar zareagoval so slovami, ze aj vitamin c je liecba a on ho bez konkretneho problemu, teda choroby nebude pichat. cize je toto normalne ved moj otec ma obezitu,a to nie je akoze choroba? nerozumiem tomu, ved vitamin c je IBA vitamin teda doteraz bol, a zrazu je to uz liecba co vsetkym sibe?

RNG

Ked si kvapkas roztok citricidalu do nosa, musis to robit v leze s hlavou zaklonenou co najciac dozadu, aby sa ti to dostalo aj do celnych dutin. Poznas to podla bolesti, ked sa ti roztok dostane do celnych dutin. Ak tam toho stafylokoka neznicis, odtial sa dostava s hlienmi dole znova a znova.
Inac stafylokoky su bezne len jeden nebezpecny druh je, ktory sa neda znicit atb(MRSA).
Inac ziadna nakaza v prinosnych dutinach sa neda znicit ustne branymi atb, najma pre to, ze sa tam nedostanu, alebo aj pre to, ze nakazy v nose si casto atb vzdorujuce, alebo nie bakterialne, tj na nich atb vobec nepracuju.Pozri cez google.sk pod rng infekcie tam som dal rozne vysvetlenia lekarov, preco je taky problem sa mnohych nakaz zbavit.
Mas hodne otazok, mnohe su uz zodpovedane na rng.nazory.eu

alexiach

Ahoj RNG,
vidim, ze mas bohate skusenosti,prosim Ta mohol by si mi poradit?
Mam zlateho stafylokoka v nose od Septembra uz 7 mesiacov. Vybrate 4 ATB a nic, pred tyzdnom dobrate tie stvrte.
Mam helikobaktera pylori,candidu a vraj i parazity.
Mam uz spominany citricidal z centrum regenerace (cesky, 60%.Davam si do nosa 3 kvapky na 1/2 dcl vody, uz asi mesiac,ale zmena nie je.
A beriem na parazity prir.ATB.
Prosim Ta ako by som mala postupovat?

1.Ake je davkovanie na zlateho styfylokoka, udavas strednu hodnotu tych 35 kv./1liter vody. Videla som tab. ucinnosti, ale nie je mi jasna.
Je tam 2mg/1kg vody, mam vahu 60kg,takze 12mg citricidalu by som si mala dat???ako casto a ako dlho, ci aj nejaku pauzu?Alebo tych 35 kvapiek staci, a pauzy? zabije to i tych dalsich prizivnikov co mam?
2.Co je ucinne na parazity vsetky, a ako dlho,casto,i s prestavkami?
3.Helikobakter, candida citricidalom ako dlho, i s nejakymi prestavkami?
Dakujem velmi pekne, s pozdravom.

RNG

Eliza, pouzi aj yam aj DIM, Kazdy z nich ma inu aktivitu na hormonalne hladiny. A pouzivaj aj jod selen a vitamin D-3, aj to pomaha normalizovat hormonalne hladiny.

Inac kazdemu odporicam brat jod, selen zinok vitaminy C E D-3 , zmes mikrovlaknin, obcas nasadit probiotika a cistit si cievy lecitinom.
Toto vsetko znacne podpori zdravie vseobecne z hromady roznych dovodov.

Tak isto odporucam nielen si napravit zlozenie stravy ale aj travenie, ktore ma dost vysoke percento ludi oslabene.
A zo zleho travenia a absorbcie potrebnych zivin su stovky roznych zdravotnych problemov, ktore sa nedaju len tak jednoducho "vydoplnkovat", ako sa niektori ludia nazdavaju.

RNG

Kolagen je komplexna struktura zlozena z bielkovin, takze tak velme molekuly nemozu prechadzat cez kozu, nech tviri aky vyrobca cokolvek
en.wikipedia.org

www.smartskincare.com

Do kremov na kozu mozno pridavat len male molekuly, ktore mozu syntezu kolagenu v podkoznom vazive posilnit, nic viac.
Nuz a podla tohoto patentu na transdermalnu dodavku
www.google.com
je jasne, ze molekuly musia byt pod 1000 dalton, aby mali co len malicku sancu sa prebojovat cez kozu a to je velkost 3-4 aminokyxselin, tj len mala cast jedinej bielkovinnej molekuly, nieto komplexnej kolagenovej, kde je velkost aj vyse 500 000 Dalton.

Takze ako obvykle, kozmeticky priemysel cigani, ako aj napr s tzv "vyzivnymi" krremamy, kde nie je ziadna zivina, ale len sama a chemia.
Ked chces nieco prirodne, vyzivne a ochranne na kozu pozri cez Google.sk pod rng, prirodna kozmetika. Tam uvadzam nejake zmesy jedlych latok, co prestupuju cez kozu a naozaj zivia podkozne vaziva, najma obsah vitaminu C v tukovej forma ako ester C palmitate, ktory stimuluje tvorbu kolagenu, pripadne kokosovy olej a vitamin E a rozne ine antioxidanty.
Mozes skusit na noc aj zmes cukru a kokosoveho oleja, ktory je dobry aj na hojenie ran aj na regeneraciu podkozneho vaziva, lebo dodava vyzivu na miesta s poskodenou cirkulaciou(jazvy, rany)

elliza

dakujem RNG za rady, ale nasmeruj ma prosim,, aby som svoj problem vyriesila čo najskor. nizky progesteron a vysoky estrogen rychlejsie da do normalu wild yam alebo DIM? mozem si nasadit na cca 2 mesiace DIM a zaroven progesteronovy krem a potom udrziavat Yamom? odporucas DIM a progesteronovy krem od Swanson?
dakujem

kiko123

Zdravim RNG prosim ta o radu ..som sa celkom dostal uz z tych pubertalnych vrazok aknee...pozostavali mi flaky a niekde aj take male vpadlniky jazvicky cital som teraz nieco o prvom transdermalnom ,zivom kolagene ktory vynasli v Polsku a je zevraj velmi ucinny aj na akne a jazvy ...a tie male jazvicky vie zacelit alebo ich znatelne zmiernit a ludom viac pomohol ako laser ...cital som o nom vela kladnych sprav v diskusiach ...je to podla teba iba tahanie peniaz ?? lebo je strasne drahy a rozmyslam ci ho kupit.... www.kolagen.wbl.sk ......velmi by som sa chcel zbavit tych jazviciek malych vpadnutych ...a je cisto prirodny ....este som cital kopu forr a vacsina pisala ze sa im zmiernili tie jazvicky :)

RNG

Co sa tyka toho verenia a neverenia, medicina je veda, nie viera a ja sem pisem nazory lekarov a ich prax, ktora je odlisna od beznej lekarskek komunity. Kedze majunuspechy a lekarska komunita sa ich snazi potlacit, snazim sa ludi aspon takto oboznamit s ich metodami a prostriedkami. Ja sam sa nimi riadim uz vyse 17 rokov a mozem povedat, ze su mi ich rady velmi uzitocne.

Samozrejme je velmi lahko odpisat rady velmi rozdielne , od vasich lekarov tym, ze ich oznacite za nedoveryhodne. Ale moje informacne zdroje maju velmi uspesnych lekarov, so svojiomi vlastnymi klinikami, kde prevadzaju s nevidanym uspechom liecenia, na ktore konvencna/bezna medicina zlyhava.
Takze zavisi na vas, koho si vyberiete, alebo svojich lekarov, alebo tych, ktorych sa drzim ja.

RNG

ni-ka, nikto ti nemoze dat zaruku na nic, ale mnohi lekaridnes tvrdia, ze vacsina roznych autoimunnych je spojena s parazitickym zamorenim, lebo aj ked vieme napr znicit mnohe mikroby v nasom tele, nevieme ich znicit v tele parazita, ktory v nas byva.
A na mnohe mikroby nezaberaju bezne lieky, lebo su maskovane, a prave autoimunne choroby su velmi casto spojene s takymi tazko zistitelnymi nakazami, ako su L-formy, borelioza, chlamidie, mykoplazmy a samozrejme aj cinnost nasich vlastnych telesnych virusov.
Preto, a kedze su dnes paraziticke nakazy prilis vcaste, odporucam sa pri zdtravotnych problemov aj pre istotu zbavit parazitov.
A protokol dr Hyldy Clark je obvykle na to velmi uspesny, a sirokospektralny a bez postrannych skodlivych ucinkov chemickych liekov.