Otázky na RNG

ni-ka

RNG-prepac ze sa stale opakujem ale staci ta protiparaziticka kura co som spominala?Naozaj by mohla znicit vsetky parazity v tele ktore mohli byt spustacom lupusu?To vazne staci brat par dni bylinky?...Lebo liecim sa sedem rokov a az teraz po tom cecku a msm-ku vidim prve pozitivne vysledky...
Musim priznat ze som ti nikdy velmi neverila,dost som sa v minulosti popalila na vselijakych kurach ktore mi mali pomoct a len mi ublizili:(
Az po tom MSM-ku a Cecku som uverila:)Tak chcem skusit aj toto ak to odporucas ze by to malo pomoct...
A su aj ine protiparazitarne kury?Vies mi poradit nieco ine co by mi pomohlo mozno viac?

RNG

ni-ka ,cecko a MSM su len slabo protizapalove, ked chces ucinnejsie tak je to curcuminoidy s bioperinom(3 x 1500 mg) alebo uz spomenuta serrapeptaza.
Ale to len potlaca zapal, neadresuje pricinu a to su mikroby, zamorenia a parazity. Takze tie treba adresovat v prvom rade, inac sa toho nezbavis.
Tie "lieky" co beries sami o sebe skodia, staci si precitat ake rozne skody mozu napachat, najma ked ich pouzivas dlhodobo. A aj tak adresuju len symptomy, nie priociny, ktore neodstrania, takze si ich nutena brat cely zivot, na co samozrejme ani povodne neboli navrhnute.
Na druhej strane potravinove doplnky su neskodne, a v pripade potreby ich mozes brat bezpecne cely zivot.

RNG

Go fruit, ta informacia pochadza pravdepodobne od lekarov, ktory nepoznaju enzymy do podrobna.
A ani nemozu, ved to nie je ucebny predmet na medickych fakultach, takze co sa tyka enzymov a doplnkov, su v nich len azmateri, hrajuci sa casto na odbornikov.
Je pravda, ze napr pancreatin sa v zaludku nici kyselinami, ale jeho entericka forma sa rozpusti az v crevach, tj sa nemoze v zaludku znicit. Mnohe rastlinne, fungalne a bakterialne enzymy sa ale nenicia v zaludku kyselinami.
Pichanie enzymov na travenie je blbost, lebo ich potrebujeme najma v zaludku a crevach a nie v krvi.
Ale na cistenie tela treba aby sa niektore traviace enzymy vstrebali do krvi a na to su tie ine zmesy, ktore su alebo entericky ochranene alebo necitlive na kyseliny.

ni-ka

Na zapal mi dost pomohlo aj Cecko a MSM...A kedze mam tie chlamydie a zacina sa presadzovat teoria aj v ortodoxnej medicine o spustacoch AI ochoreni v dosledku parazitov tak by som chcela skusit tu paraziticku kuru
www.jukl.sk
a k tomu tu vlakninu a probiotika a vela vody.
A ked kuru skoncim ako mam pokracovat?A ak beriem tie tazke lieky,nemoze mi to uskodit?Ak by som sa aj nevyliecila uplne,stacila by aj remisia a nizsie davky kortikoidov:(

GoFruit

RNG, zas ta otravujem, prosim ta, je to pravda co som sa docitala, ze enzymy sa v zaludku znicia a preto ich treba pichat? ako napri. inzulin. Mne sa to nepozdava, ale radsej sa spytam. Dakujem za odpoved, pekny den

RNG

Kikomorisko, to odborne slovo co pouzili som poriadne nenasiel v nijakom slovniku, ale asi sa jedna o zapchate zlcove cesty, takze stimulacia toku zlci sylimarinom tam uz nepomoze, kedze sa zlc nedostava von zo zlcnika.Snad este pit caj z chanca piedra tam moze pomoct.
en.wikipedia.org

RNG

Nika , lupus je vysledkom nejakych infekcii v tele, teda ich kombinacii a zamorenia a pravdepodobne aj parazitov.
Potlacanie imunity tam potlaci len prejavy lupusu docasne , ale nie priciny.
Zapaly sa daju adresovat aj inymi protizapalovymi, najma curcuminoidmi s bioperinom, boswelinom a enzymami, velmi ucinny je naper serrapaptaza, 3 x 120 000 IU
Mikroby v tele ani parazity sa nedaju znicit bez toho, ze by na chvilu ich obsah telo nezamorili, pokilal to enzymi a voda z tela nedostanu. Nezabudaj samozrejme aj na mikrovlakniny a probiotika.
Mikrovlakniny odmoruju(absorbenty) a zaroven zivia nasu ochrannu armadu probiotik.

RNG

eliza, yam nezvysuje estrogeny. Dim naopak znizuje celkove estrogenicke hodnoty. Priberanie moze byt z nizkej cinnosti stitnej zlazy, odporucujem dodat jod a selen.
Nizke pretrvavajuce teploty mozu byt z nejakej nakazy, napr premnozenych virusov alebo nejakej maskovanej. Odporucam si zvysit viralnu imunitu a brat NAC=odmaskovac/odhlienovac. pripadne aj ine antimikrobialne. A nezabudaj na zakladne , okrem jodu a selenu aj zinok, vitaminy C E a D-3, mikrovlakniny a probiotika

kikimorisko27

Dobry den pan rng, chcela by som sa poradit, mamina ma konkrement v hepatocholedochu vo velkosti 15 mm uz asi dva mesiace ma bolesti v chrbte a aj vracala a mame dilemu ci ist na vybratie alebo si nasadit sylimarin alpha lipoicku a selen..buduci tyzden ma termin. Co by ste urobili vy na nasom mieste? Chcu jej vybrat aj zlcnik.velmi pekne Dakujem za odpoved kikimorisko