prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nasla som na internete gse od firmy nutribiotic v 10 kvapkach 100mg citricidalu moze byt????dakujem
Dnes je GSE nanic, zmenili formulu, takze pozeraj len na citricidal, profesionalnu formulu, ktora sa zda este povodna, nezmenena.
Kokosovy olej je ciastocne proticandidovy ale najma je nahrada cukrov, aby sa ti telo prilis neoslabili pri tej diete. A odporucam brat zaroven aj enzym Candex, ktory rozpusta bunkove steny candidy a plesni
(celulaza a hemicelulaza) ale neskodi nasim, ktore su najma z bielkovin. A samozrejme nezabudaj na bezsacharidovu dietu, hromadu mikrovlaknin a nasadit kvalitne probiotika. To vsetko musis robit naraz, nevynechat nic, inac sa budes trapit s candidou a plesnami dlhe mesiace, mozno i roky.
ahoj proti candide stacia GSE A OREGANOVY olej a probiotika????musi byt aj kokosovy olej??? dakujem
Skrutka, vyzivu mas dostavat z potravin, dostatocne pestrych, za predpokladu, ze mas spravne travenie a absorbci.
Odporucam doplnat len to, co dnes v nasej potrave nie je v dostatku podla novsich vedeckych vyskumov, tj nie podla archaickych odporucenych dennych davok z roku 1948, ktorych sa dosial lekari krcovite spiatocnicky drzia.
A je to selen jod, zinok, vitaminy C E a D-3, zdroje DHA a EPA, lecitin, mikrovlakniny a probiotika.
Ostatne len podla potreby, ci uz pri chorobach, alebo predideniu chorob, alebo zmierneniu nejakeho nedostatku vyplyvajuceho s individualnej genetiky alebo zdravotneho stavu.
ano ide o to, ze neviem ci tam bolo zrovna toto nebezpecenstvo ci sa tykalo oblickovych kamenov, alebo skor ohrozenia obliciek ako takych ako zlyhanie alebo nieco podobne v maili boli spomenute iba oblicky ze musi mat ten clovek zdrave, kedze zrjeme ide o silny detox. a ake mikroziviny su potrebne teda, rng nemohol by si to zhrnut do niekolkych doplnkov, ale vsetko co clovek nedostava v strave, lebo som citala ze mikroziviny sa delia na rozne kategorie.
Skrutka, ziadny jeden doplnok, co by obsahoval "vsetko potrebne " nie je a asi nikdy nebude, lebo potreby roznych ludi su rozne.
Skrutka, ta castro opakovana disinformacia pokolo vitaminu C sposobujuce ladvinove kamene je nicim nepodlozena loz.
Vitamin C/kyselina askorbova a jej soli su velmi dobre rozpustne vo vode, takze v ziadnom pripade nemozu vytvarat kamene ani k nim prispievat.
Kamene su tvorene najma zo stavelanu vapenateho a uhlicitanu vapenateho pri nedostatocnom piti vody a s tym kyselina askorbova a askorbaty nemaju nic spolocne.
Keby lekari vedeli nieco okolo chemie a rpozpustnosti materialov, tak by taku kravinu nemohli rozsirovat. Ale ti, co to vypustili sa spoliehaju na to, ze lekar bezny lekar zozerie vsetko, co do neho natlacia bez rozmyslania a uvahy, lebo do doslo z "overenych zdrojov"
ema, ja nic nepredavam, moje dolnkove obchody na Slovensku boli zlikvidovane uz pred 4 rokmi a dnes nemam s distribuciou doplnkov nic spolocne.
eliza, to 97 percent prirodny sa tyka zlozenia kremu. Progesteron tam je 100% prirodny.
moja druha otazka znie jeden vyrobok, ktory by obsahoval vsetkych 90 latok, ktore clovek potrebuje pre zivot, nie je jeden komplexny vyrobok? napriklad vitaminy spolu s mineralmi, a navyse enzymaticky aktivne? aby nemsel clovek kupovat toho tolko.....