prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG ako dlho po otvoreni vydrzi liver detoxifier and regenerator? Moze sa uzivat na priklad aj po roku?
Dovody na take alergicke prejavy je zamorenie tela a toho moze byt desiatky tisicov roznych. Odmorovanie je cistenie pecene v prvom rade(protokol dr Berksona) a celeho tela enzymami a mikrovlakninami.
Niekedy sa take pluzgieriky tvoria pri prilisnom okysleni tela.
Odporucam aspon skusit na cas alkalizaciu .
A moze to byt len kozna nakaza alebo potravinova alergia.
Na kozne nakazu skus pouzit kokosovy olej s par kvapkami citricidalu alebo oreganoveho oleja, podla toho, o aku nakazu sa jedna.
Na alergie musis najst alergen alebo najst vhodny enzym, ktory by ten alergen rozlozil.
Ak je to ale lepok, tak sa musis potravinam s lepkom vyhybat, lebo na lepok nie su este 100% ucinne enzymy, hoci niektore(gluten tolerance, DPP-IV) pomozu, ciastocne.
Ahoj RNG
Uz asi 2 roky sa mi robia male pluzgieriky naplnene tekutinou na vnutornej strane kolien a priserne to svrbi, az kym si tekutinu nevypustim.
Myslela som , ze to sposobuje Gordius, alebo Requip.
Lenze gordius uz neuzivam a Requp som znizila o 6 mg. A napriek tomu sa mi pluzgieriky tvoria uz aj ma bedrovych klboch na nohach.
co to moze byt?
Dakujem za radu, lumaraki
OK
Dal som otázku v téme demencia-alzheimer, prosím pozrite si to v tej téme. Vopred ďakujem za odpoveď a pochopenie !
Artroza je hlavne vysledok cinnosti premnozenych mykoplaziem. Ja ich potlacam branim extraktu z olivovych listov a kvapiek samenta, coumandy a banderolu. Samozrejme kedze sa jedna o dobre maskovane vnutrobunecne parazity , treba ich najprv odmaskovat, na co pouzivam NAC a serrapeptazu.
Nase probiotika ich tiez ciastocne potlacaju, preto zdoraznujem kazdemu nasadzat si pravidelne kvalitne probiotika a brat na ich podporu kazdodenne zmes mikrovlaknin.
Oxidatory(MMS1, MMS2, Peroxid , ozon) sa nemaju brat s antioxidantmi dokopy.
Musis dat medzi nimi pauzu najmenej 12 hodin.
Ahoj, RNG. Mam viac chorob. Okrem Parkinsona
este psoriazu, cukrovku, ischemiu,
neuropatiu, artrozu. Zacala som uzivat
Nattokinazu, Serrapeptazu a NAC. Ale zacala ma boliet lava noha medzi velkym klbom
a kolenom asi v strede na vonkajsej strane. Je to take iste, ako predtym, nez mi diagnozovali Parkinsona. ked som mala rozne bolesti crbtice, noh a klbov a nevedela som preco. Pridala som aj Cats Claw a citricidal. Beriem 2 tyzdne.
Chcem vyskusat MMS2. Mam si pocas toho vysadit ostatne doplnky?
Dakujem za radu, lumaraki.
Oreganove listy mozu obsahovat rozne mnozstva carvacrolu, ale ani zdaleka nie tolko, ako vytazok z nich.
Ogi2, samozrejme to bude pracovat, len nenechaj to pridlho kvasit.