prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Lu ustne probiotikia /oral probiotics su relativne nove na trhu a na Slovensko prenikli zatial jen prve, Biogaia prodentis, drahe a neviem nakolko ucinne.Preto ich skor hladaj zo zahranicia cez internet.
Iherb.com ich ma niekolko
dobry den rng,
prosim ta o radu. pred tyzdnom som zacala svojim detom davat betaglukany na podporu imunity pred zyciatkom sk.roka. beru to prvýkrát. syn ale vzdy do hodiny zacne zvracat. vylucili sme vsetko, co by to este mohlo byt, vypada to uz len na ten betaglukan. ma problemy s tenkym crevom, este pred rokom maval stale hnacky, potom sme ale nasadili liecbu roznymi potr.doplnkami a uz rok ma travenie dobre. je mozne, ze by mu ten betaglukan sposoboval taketo problemy? teraz uz nielen zvracia, ale ma krce v bruchu. strednej dcere nie je nic, ale najmladsia, ktora ma rok a pol dva dni skaredo hnackovala...neviem, ci je to nahoda, ze hned po podani pravej davky betaglukanoveho sirupu a prestalo to den potom,ako som jej ho uz nedala. Syn uzival nalacno jednu tbl baciltrafil od natures a najmensia dcera 2,5 ml detsky sirup forte multivitaminovy od natures.nikde som nenasla, ze by betglukany sposobovali taketo problemy, velmi som sa na ne spoliehala, ze decka budu menej chorlaviet. mozno by sa to malo uzivat inak ako nalacno? alebo to musim uplne zrusit? vopred dakujem za odpoved.
AHOJ RNG.....PROSIM TA, VEDEL BY SI MI PORADIT PROSIM?? AKO SI UZ ASI CITAL, MAM PO EXPIRACII ZUBA, KTORY SA MI KONECNE ZACAL HOJIT SKORO PO DVOCH TYZDNOCH AJ OHLADOM ANTIBIOTIK, MAM TAM SUCHE LOZKO...CHCEM SA OPYTAT, CI NEVADI, KED SA MI TAM DOSTANE JEDLO?? NEVIEM, AKO HO MAM POTOM VYBRAT... INAC, JEDAVALA SOM AJ MLIECNE VYROBKY A TO ASI NEPROSPIEVA K HOJENIE...OD DNES UZ NEBUDEM JEST NIC MLIECNE A ESTE NIECO, PISAL SI NIECO O USTNYCH PROBIOTIKACH...PROSIM, NAPIS MI O TOM VIAC....ZE CI, ZOHNAM NEJAKE DOBRE AJ U NAS V LEKARNACH...DAKUJEM TI PEKNE...
Matin, poslal som ti e-mail na uvedenu adresu.
Drobnytrupik, toluen sa neda dostat z tela enzymami, snad len protokolom dr Berksona a absorbcne, hodne mikrovlakninami, najma modified citrus pectines.
Toluen je karcinogen a nie je rozpustny vo vode, tj sa nevylucuje mocom, ale len zlcou alebo cez kozu sa odparuje z tela.
Ďakujem pekne za odpoveď. Ona dlhodobo pracovala v práci s chemickou látkou Toluén, čo si myslím, že jej to poškodilo. a je nejaký spôsob ako túto škodlivinu dostať z tela von?
Vrelá vďaka.
Martin, tvoj mail nechodi, zialbohu. ked nechces pisat sem, najdi si napr cez google.sk pod mojim nickom a roznymi problemami ci uz stranky rng.nazory.eu alebo forum rng.jecool.net
Alebo tu uved svoju e-mail adresu
Nedostatovne tvorenie cervenych , bielych krviniek a krvnych platniciek zaroven ma koren v posdkodenej kostnej dreni. Dovodov na poskodenie je vela, od roznych chemikalii, cez zly traviaci proces, ozarovania, chemoterapiu, a dokonca ja premnozene plesne a candida. Tiez nedostatku B-9. B-12, med(Cu) a podobne, ale tie by skor poukazali na nedostatok cervenych krviniek, a nie vsetkych bielych aj platniciek.
Pozri na
en.wikipedia.org
Kazdu menovanu pricinu treba samozrejme adresovat inac. Ci uz doplnkom chybajucich zivin a vitaminov, alebo precistenie zamoreneho tela, alebo potlacenie roznych infekcii.
Kedze ma osteoporozu, kriticku, tak v prvom rade treba adresovat travenie(tj kyseliny , enzymy(traviace aj cistiace), mikrovlakniny,probiotika, doplnok mineralov na kosti a vitaminov D-3 a K-2)
Na posilnenie , narazove, by som jej dal 2 x 15 az 25 gramov praskoveho colostra(tekuteho 2 x tolko)aspon niekolko dni na "nastartovanie" a v pripade prinizkeho poctu krviniek aj transfuziu, ale cerstvej, plnohodnotnej, nie konzervovanej krvi, co aspon docasne problem vyriesi na par tyzdnov)
Dalej neviem, lebo nepoznam celu historiu, ale na virusove dovody su antiviralne doplnky, na plesne a candidy antimykoticke lieky a doplnky, a na zamorenia roznych druhov prislusne odmorovania. Na rakoviny rozne protirakovinne doplnky, najma enzymaticke cistenie, betaglukany a graviola, pripadne aj Chlorid cezia, co ucinkuje znacne rychlo najma na kostne rakoviny, ale aj ine.