prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj, chcela by som poradit nieco alternativne na travenie, po kazdom jedle sa citim plna, hoci sa stravujem racionalne, vobec mi netravi. a mam, mala som ppp. pancreolan a kreon mi nezaberaju, matovy caj uz tiez nie.
uff,tak to si ma upokojila,na inej stranke mi pisali ze to je mozne,lebo ze spermie prezivaju v tele zeny 3 dni.pisala som aj na tu antik.com,som zvedava.
anjelicek ja som v minulosti mala ten isty broblem ako ty a volala som na zelenu linku antikoncepcie, zdvihla mi zena ktorej som vysvetlila co sa mi stalo, ona mi odpovedala ze nemame tie letaky v baleni brat vazne, ze to tam musi byt napisane a povedala mi presne to co som ti napisala v predoslom prispevku.
aha, pardon:-) ,ja som si nevsimla nikdy tu naboku o rng,myslela som si ze je taky ´´vseradca´´
na tej stranke som citala presne tento isty problem a lekar odpisal ze moze byt,tak sa teraz bojim:-/
napíš do www. antikoncepcia.com. Takéto otázky asi nie sú správne pre RNG
Toto je otazka na gynekologa. Po dlhodobom uzivani HAK sa vytvara husty hlien v oblasti krcka maternice, ktory zlikviduje spermie, takze nie je mozne aby si bola tehotna, okrem toho hlienu si aj neplodna.. sice nie som gynekolog, ale dlho som antiku uzivala.
rng:
chcela by som sa spytat.24.12 som zabudla uzit antikoncepciu.den pred som sa s priatelom milovala.bola to 17 tabletka(dala som si ju az tak po 17 hodinach)menstruaciu som dostala presne,ale bola slabsia.je mozne ze by som bola tehotna??
Yam 1-3 gramy denne
damiana 2x500 mg
pupalkovy olej 3x1 gram
Je to vsetko podla potreby, velmi individualne.
RNG, a este by som chcela mat jasno: pouziva sa ten yam a damiana na upravu nepravidelneho menstruac. cyklu a mozno aj anovulacneho cyklu? Dakujem pekne za odpoved...