prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Probiotika ber na noc a aspon 3 hodiny po dobrani antimikrobialnych, inac ti antimikrobialne znicia probiotika uz v zaludku.
Probiotika vyrabaju tiez rozne latky, aj vitaminy, aj rozne antimikrobialne, ktore nase telo pouziva na obranu.
RNG,
som sa tu v nejakom clanku docitala, ze probiotika sa nesmu brat naraz s antimikrobialnymi latkami. Ja momentalne pijem GSE po cely den a oreganovy olej, to znamena ze pocas toho nemam davat probiotika? Probiotika nie su antimikrobialne?
Rybacie oleje a ine omega 3 oleje(3 az 15 gramov denne, rozne proteolyticke enzymi brane na prazdny zaludok hodinu pred jedlom(bromelain, pankreatin, nattokinaza, serrapeptaza)- to vsetko znizuje lepkavost platniciek a tym znizuje hustotu krvi.
Ciastocne znizuje hustotu aj prostriedok proti vysokemu cholesterolu,
Policosanol(vytazok z listov cukrovej trstiny).
Riedi ciastocne aj vitamin C a niektore organicke kyseliny.
rng,priznako coho su suche pery????mam strasne suche pery,kazdu pol hodinu si ich musim natierat ,a ked tak neurobim,uplne sa mi vysusia a zacnu mi krvacat :(((
RNG niekde si uvadzal ze na vnutorne hemeroidy je dobry tusim aj pagastan? prosim ta, kde to zozeniem a co je to krem ci caj , ci ako to posobi
jaj a skoro som zabudla, co je lepsie 5 htp, alebo lubovnik, lebo odporucas oba, len neviem aky je v tom rozdiel.
dakujem
a este by som sa chcela opytat ci mas aj pankreaticke enzymi s trypsinom a chemotrypsynom alebo len papain a bromelain?alebo nieco blizke wobenzymu
tiez by som rada vedela davkovanie jodovej tinktury na kozu ako casto, kde a kolko kvapiek
a quercetin c ake je davkovanie pre 4 rocne dieta. aj ci mozem vsetky tie "tabletky polit, ci sypat ak su v kapsliach
RNG prosm potrebujem vediet ci betaglukan od teba moze uzivat na imunitu aj male dieta-4 roky a ake je presne zlozenie, teda co vsetko to obsahuje a z coho konkretne je ten vytazok co mas na predajni. Dakujem pekne.aj ci to moze uzivat dlhodobo, alebo ako