Otázky na RNG

RNG

Na premnozene bakterie je GSE, skus 2x 30 kvapiek denne do pol litra vody, ked to mas natolko zanesene.
Nuz a na plesne a kvasinky by som bral naviac aj oreganovy olej, 3x300 mg
Ak to mas systematicke, ze mas velmi znizenu imunitu na bakterie a plesne, bral by som aspon udrzobnu davku betaglukanov 2x200 mg denne dlhy cas po trojtyzdennej intenzivnej davke 3x400 mg.
Okrem cukru by som znacne obmedzil sacharidy a nahradil ich hlavne kokosovym olejom(cca 3 lyzice denne na energiu a obranu, lebo kokosak je aj antimikrobialny a sucast kury na plesnove a kvasne infekcie.
Menovane doplnky su fajn, ja by som ale bral silnejsiu zelenu zmes, napr GoodN Green, 2x 9 gramov denne na urcity cas(aspon 3-4 tyzdne)

sarin

To RNG: no bola som na istom vysetreni kde mi stanovili tieto potvory:Bacteroides gingvalis, shiga kruse, streptococcus heamolyticus, lactobacillus bulgaricus (nebezpecne premnozeny-viem ze by mi mal pomahat, ale nie je to tak) pseudomonas pyocyanea... A druha varka: aspergillus glaucus, bipolaris, blastomyces dermatitidis, coccidiomyces immits, candida, chilomastix cysts. Bola mi tiez stanovena "liecba" doplnkami vyzivy ;) V prvej varke: dida, medvedica, chlolera, lymphamiosot (+taky kvapkovy roztok, ktory vzisiel z toho vysetrenia) Chcem sa ta spytat ci nemas skusenosti s niektorymi menovanymi (ci uz bakteriami, plesnami alebo doplnkami).. No a v neposledom rade mi bolo zistene ze nemam kyselinu listovu (alebo je mam len velmi malinko) -> to by malo byt predmetom druhej fazy liecenia ak sa to neupravi stravou... Lekarka mi odporucila obmedzit (takze som to vyradila uplne) cukor biely, ocot, horcicu, kvasnice -> vyrobky z tychto... Uvitam doplnkove rady :)

RNG

majo, na vzdusne alergie musis kombinovat quercitin, bromelain a vitamin C, pripadne aj dumbier pre istotu.
Tekute zeolity(v humickej kyseline) maju intenzivne davkovanie 2x20 kvapiek, takze 30 ml flasticka vydrzi len 15 dni.

RNG

juri, na ionositol nie je odporucena denna davka. davkovanie sa pohybuje od 10 mg do 500 mg, ba su zmesi specificky na imunitu, kde je az 800 mg hexafosfatu.Alke ucinnejsie zlozky v nich su betaglukany, napr
Inac normalne strava ti da az 1000 mg denne a pokusy boli robene a prve znamky predavkovania boli udajne pri 50 gramoch!

majo2906

Dobrý deň Rng...mohol by som na alergie kombinovať bromelain a quercetin?
Ešte jednu otázku by som mal na teba ohľadom užívania zeolitou...kedy a ako ich užívať?

RNG

sara 13, koncentrovane znamena v malom mnozste vela uzitivnych latok....
Juri, na ionositol je tisice studii, tak ako na rozne vitaminy.
Nachadza sa v roznych vitaminovych zmesiach(nie patentovany ale ako volny potravinovy doplnok), napr zmes Mega Vitamins for Hair ma v jednej davke 500 mg, aj Stress B plus C,ho ma trochu(50 mg), dokonca aj zmes Hair, skin nails ho ma daco medzi mnozstvom inych uzitocnych zloziek.