prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
sara 13, zavolaj obchod, ochotne ti predavacky pomozu.
Co sa tyka obsahu aktivnej latky na jednu kapsulu je tam 900 mcg hypericinu, tj viac, nez v dvoch Deprimoch.
Ucinnost je velmi individualna, zoberies jednu a ked po jednej hodine neprejdu priznaky, zoberies viac.
A beries len vtedy, ked to potrebujes.
Stress B sa moze brat kedykolvek, najlepsie je ale rano, lebo cez den je najviac stresov.Samozrejme ho neberies pravidelne, len ked citiz, ze je toho privela alebo ocakavas ze sa to nakopi.
To iste plati na St John's Wort.
Aj vodu pijes podla potreby, ked si smadna das si par glgov, ked ti to nestaci o chvilu si das znova par.
Pocuvaj svoje telo a podla toho sa riad aj pri doplnovani potrebnych materialov.
......
Bolo by to vyborne na vsetky doplnky, zialbohu na vacsinu to neplati.My nie sme az na tolko citlivi, aby sme citili nedostatok roznych vitaminov, mineralov a inych zivin, takze ich musime brat casto len odhadom.
mne osobne áno. dám si 1 tobolku, ked som nervozna o hodinu dám si druhú a to zaberie, + ukludnovanie samej seba je dôležité...
RNG a ten StresB + St.JohnsWorth mam ako brať? Spolu, alebo ktorý ako-rano, alebo večer. Prosím poraď.
ja mám st johns worth-ľubovník z -odkaz odstránený- , tam si objednaj na t.č. môžem povedať že fakt zaberá :-)))
RNG, vďaka za odpoveď, ale nenapoisal si mi, či maš v obchode tu jodovu tinkturu.A jedna vec mi nie je jasná /ale nesmej sa, lebo si to fakt neviem predstaviť/ , to keď si nakvapkam na brucho, tak mi to nebude tiecť? lebo si pisal, že sa to postupne vstrebáva.A ešte si mi nenapisal, či si to mam kvapkať každý týždeň a ako dlho?
Zeny su citlivejsie na stresove situacie, ako muzi. V strese sa vytvaraju rozne nedostatky v tele a casto to posobi na zaludok.
Preto treba stress potlacit a odstranit, ked sa da.
Proti stresu su rozne mineraly a vitaminy, hlavne rozne B,cka, preto dali viaceri vyrobcovia dokopy zmesy pod nazvom Stress-B s pridamym vitaminom C.
Proti stresu posobia aj vyssie hladiny neurotransmiterov, napr serotoninu, ktore sa daju zvusit potravinovymi doplnkami, ako napr St Johns Wort, 5-HTP, L-tryptophan a SAM-e
MOja zena uz roky berie St Johns Wort zakazdym, ked ocakava stresovu situaciu alebo ked uz v nej je.
Vyskusal som to aj na sebe, ked som"mal vyskocit z koze" (co sa muzom nestava tak casto, lebo sme celkove menej citove zalozeni, ako by moja mensia polovicka povedala-polena), a veru aj mne to zabralo vyborne.Ucinok je tak asi za hodinu a trva podla zeninej skusenosti cca 6 hodin.
Toto je doplnkarsky pristup.
Je aj velmi ucinny psychologicky. Relaxacia, meditacia, autohypnoza a rozne mechanicko dusevne cvicenia, ako yoga, thai chi a podobne.