Otázky na RNG

959

RNG, rano som sa Ťa pytala na tu jodovu tinkturu-máš to v obchode? A ešte si mi nenapísal, že ako dlho si to mam kvapkať pod pupok-mesiac, dva, alebo ako?
A nejde mi to celkom do hlavy, to keď si nakvapkam 10kvapiek a hneď sa postavím, tak mi to nestečie? Lebo pišeš, že do 24 hod. by sa to malo vstrebať.Alebo to hneď telo vsaje?

RNG

anabel, polypy su jedny z utvarov, ktore zahrnujem pod nefunkcne vaziva, a ktore sa vytvaraju pri nedostatku enzymov v tele.
Extra enzymi a enzymotvorny jod pomozu proti nim.

RNG

sariana, nemam ani sajnu.
Epilepsia je porucha v mozgu, obdoba elektrickych kratkych spojeni.
Jedine, co by som na to vedel poradit je snad DHA, z rybacieho oleja, lebo to je potrebne na vytvaranie nervovej izolacie myelinu.

RNG

wia, rozdiel je co radim ja a co vyrobca.Vyrobca ma zaujem predat co najviac, ja mam zaujem pomoct ludom.
Vitaminy B su povzbudive, takze ich ma najlepsi zmysel brat rano.
Vyrobca ich odporuca brat s jedlom, aby sa zamedzilo moznosti reakcie koncentratu v prazdnom zaludku. Fajn, ber ich s jedlom.

anabel

Dakujem RNG
probiotika beriem no a prijem vlakniny sa tiez snazim dodrziavat.
Este mi prosim ta povedz/teraz nie pre mna ale znameho/,ci je mozne z konecnika a hrubeho creva odstranit "POLYPY" pripadne ine "vyrastky a neziaduce utvary" nejakym inym sposobom nez beznou "operaciou" a akou, da sa to prirodnymi prostriedkami?-doplnky stravy -vyziva? vies nieco konkretne na ich zlikvidovanie poradit prirodzenou cestou? Dakujem Ti

sariana

Ahoj, ked sa uz pise o tych protistresovych pripravkoch, chcela by som vediet, ci sa moze lubovnik alebo 5-HTP uzivat sucasne s antiepileptikami.

wia

Tak RNG si mi neodpovedal... čo už. Takže ten StressB sa nemá brať každý deň? Ale to na letáku nie je uvedené, začinam sa v tom trochu strácať. A je tam napísané, že sa má brať počas jedla a tu čítam, že lepšie ráno...

RNG

minie, to je velmi siroka otazka.
Moze to byt hormonalne a z toho vykolajeny cely system.
Moze to byt nejaka infekcia.
Moze to byt zle travenie,, nedostatocna absorbcia a z toho nedostatky urcitych materialov v tele(nasledok tetania, osteoporoza, depresia...).
Na kazde z nich osobitne ti mozem poradit pravdepodobne prostriedky ale musim mat aspon naznak o co sa jedna.

Minnie4

Ahoj RNG. Uz asi mesiac sa necitim dobre. Toci sa mi hlava, je mi na vracanie, niekedy sa mi neda poriadne nadychnut a v tom nie som .Nevies nahodou co by to mohlo byt? Skusala som jest magnesium, ale nepomohlo, tiez som si myslela, ze sa z toho vyspim alebo je to zmenami pocasia, ale stale to neprechadza. Nemas premna nejaku radu? Lebo ma tie choroby uz naozaj nebavia:-(((

jaja

vyskúšaj , možno aj jedna bude stačiť, aj mne stačila. ked som veľmi nervozna, beriem viac... na konci strany je číslo na pevnú linku...