prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
o PANGAMINE som si precitala,to obsahuje len B15-nastku?ja som myslela ,ze vsetky vit.sk.B....
takto mne ide aj o to,ci zlozenie z lekarne je viac skodlive atd.a tvoje je viac prirodne...neviem ci vies, co chcem pocut...lebo mne B-komplex pomaha len ide o to co nie je nieco co je este lepsie a viac prirodne...alebo to vyjde na stejno...tan PANGAMIN je co zac vies nieco o nom?
V Lučenci mam rodinu,ty tam máš obchod?mam záujem.kde mam kliknut?d.
Co tak kliknut na moje obchody, usetris si nohy, posielaju aj na dobierku postou z Luceneckeho obchodu.
rng dakujem opišem si to a idem to zhánat,v Pd máme bio obchod možno mi poradia.v tescu to asi nezoženiem.
sara13, potravinove doplnky nie su surove mediciny, ako vyvolavacka, ale po case zaberu a znormalizuju ti prirodzeny cyklus.
Vyvolavacka ho vyvola, raz, ale este viac domota do buducnosti.
Trpezlivost.
Mariaa, Stress-B plus C je ovela silnejsi, nez ine B komplexy, mozes si to porovnat kliknutim na cislo vyrobku, tam sa ti ukaze presny obsah a mozes si ho porovnat s tvojom B komplexom.
sara 13, antibiotika a hormonalne pripravky alebo doplnky sa vzajomne nevyrusuju v cinnosti.