prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nazdar RNG. Tak mi dorazili od vás Lecitín, St.Johns Wort, Multienzíme a Spirulina. Nedostal som k nim ale návody na dávkovanie, okrem Spiruliny, ktorá zhodou okolností má návod aj na vašej www sránke. Takže poraď mi dávkovanie aspoň touto cestou. Ďakujem.
oprava ivva
icca, GSE neucinkuje na cievy, pokial viem nijak.
anabel, enzymi a jod cistia telo, vlakniny a probiotika udrzuju spravnu crevnu floru. Pri brani tychto sa rozne nefunkcne tkaniva postupne reabsorbuju.
Rychloliecbu nepoznam.
RNG, má GSE aj nejaký vplyv na cievy? Napr. či rozširuje cievy a tak? Veľmi pekne ďakujem.
RNG ...a tie polypy z creva a konecnika zmiznu po uzivani enzymov?alebo terba este daco pridat aby sa chranila sliznica? ktore enzymy a lebo ktore pripravky su konkretne na toto-polypy a nadory criev?
NAC je N-acetyl cystein, forma aminokyseliny. Obvykle odporucam 2x600 mg, ale sam som uz bral aj dvojnasobok, ked som bol velmi zahlieneny a viem, ze predavkovanie je nepravdepodobne aj v desatnasobnych davkach. Takze len vysyp 2x denne jednu kapsulu do jedla, dufam ze to prilis nezmeni chut(uprimne povedane som nikdy kapsulu neotvoril a neochutnal, ale aminokyseliny a bielkoviny obvykle nemaju vyraznu chut.
kupila som u "teba" v BA produkt NAC, dla tvojho doporucenia, na odhlienenie a lesi spanok mojej 4 rocnej dcery /dycha ustami v noci, chrape/, prosim ta este mi napis podavanie, mozem jej jednu dat do jedla vecer?, a mozem ju otvorit a dat tak?, lebo mi to neprehltne samozrejme...diky
sariana, organizmus si B vitaminu vezme kolko treba, tym sa rozhodne nepredavkujes. jednoducho prebytok s prepacenim vycikas.