Otázky na RNG

RNG

Navi, tabletka obsahuje len bezne tabletovavie pridavky.Tomupozornenie na max 15 mg je vzhladom na stare odporucane denne davky(z roku 1948....)ktore nikdy oficialne neboli zmenene, napriek rozlicnym vyskumom, ktore potvrdili, ze tieto cisla su davno zastarale a nespravne.
Napr vitamin C je tam 70 mg a jedno kiwi ma az 600 mg....

navi

RNG.Zinok, ktorý som si kúpil v lekárni ná zloženie: hydrogenfosforečnan vápenatý,glukonát zinečnatý,mikrokryštalická celulóza, kroskaramelóza, stearan horečnatý. Píšu, aby sme neprekračovali dennú dávku 15 mg.Má toto zloženie nejaký negatívny vplyv ak si dám denne 50 mg?

RNG

Kyseliny v zaludku sa vylucuju podla potreby, nie presne mnozstva. Tak isto musis hladiet na doplnky. Beries ich posla velkosti jedla a schopnosti tela(tj vypadku tvorenia kyselin).
Ak beries multienzym na prazdny zaludok, s jedlom ti nepomoze, ale precisti telo.
Ked si das nejake jedlo a nemas nan dost kyselin, musis si ich dodat s tym jedlom alebo najneskor do hodiny po zjedeni.
Ja si na male jedlo neberiem nic, na vacsie 1 Betain HCl a na vcelke az 3 Betainy=1200 mg . Sle ako som povedal, je to individualne, zalezi co si jedol predtym a tiez ake je to jedlo. Niektore nepotrebuju vela kyselin(zeleniny), niektore potrebuju velmi vela kyselin(maso, syry).
Pocuvaj svoje telo. A po jedle sa ti zacne vyvijat tazoba, zober co najskor extra kyseliny(Betain HCl)

RNG

o, zabudol som hloh(hawthorne) a pycnogenol, a stiplavu papriku a dumbier na cirkulaciu.
Turmeric je korenie(zlta farba kari a horcice) curcumin je vytazok z neho.

RNG

Na cirkulaciu je v prvom rade lecitin, potom vitamin E a C a hromada antioxidantov.
Spomeniem len velmi silne: extrakt z hroznovych semien(100 mg , 90% PAC), extrakt z cucoriedok, , samotne cucoriedky v prirodnej forme, cierne ribezle a exoticke: noni, goji, mangosteen a granatove jablko. Doma je aj madarsky produkt vinpocetin, rozne karotenoidy v roznych zmesiach.
Zo superjediel je to hlavne spirulina chlorella, dunaliena salina a podobne.

RNG

Xsteme lean suprene je termogeneracna zmes, tj zahrievas sa a potis=strata draslika. To bylinne diuretikum obsahuje draslik a naviac sa pouziva na znizenie tlaku a stratu prebytocnej vody.