prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rozumiem, díky moc
MIneraly nezvysuju tlak. Ale ani extremne nepomahaju spat.Pomozu proti tetanii, osteoporoze a inych.
Na zlepsenie spanku si clovek musi vybudovat vyssie hladiny hlavne serotoninu, na co by som pouzil St Johns Wort alebo 5-HTP.
Concor robi to iste, ale s hromadou skodlivych bocnych nasledkov a drogarskou zavislostou.
Spominany caj na spanok je fajn, medovka, valerian rebricek, chmel-to su vsetko utlmovadla nervovej cinnosti,uspavadla, ale prirodzeny pochod v tele na hlboky a kludny spanok potrebuje hlavne vyssie hladiny serotoninu.
+ som pocítila nával tepla, dala som si concor- a bol kľud... hlavne, že človek sa snaží byť celý den kludný, a večer nemôže zaspať:-(
DAKUJEM moncika:-))
rng, poradte mi ako zabranit vysokej plynnatosti criev.dakujem
neni zac :-), tak drzim palce aby doplnky pomahali
díky moncika, SI MILA, ľubovník-potr. dopl. a medovku -čaj mám, ... ale teraz mám nové potr. dopln. tak konkr. na to by som chcela názor RNG.
jaja-pre dobry spanok-ak je clovek psych.vytazeny a nevie kvalitne spat- mam osvedcene valerian root-valeriana, medovka lekarska a sedatif od boironu-homeopatikum z vytazkami lubovnika-mne to velmi pomaha.
asi ma to vydesilo, ak to aj bola náhoda... (že 1x beriem min. na kosti a toto)
dobrý den RNG - chcela by som čítať (znovu) váš názor, včera večer som si vzala po 2 kapsule minerály na k.+lactobacily, a myslela som že budem lepšie spať, ale o 12 v noci mi búšilo srdce ako o závod (pravda je že od nedele poriadne nespím, a mám stresy zo školy tak sa mi sníva o dp:-(
myslíte si, že to je z môjho psych. rozpoloženia, a potr. doplnky s tým nemajú nič spoločné? (napr. tie minerály niektoré nezvyšujú tlak?) ked sa mi nebude dať spať, a bude mi búšiť srdce, tak si môžem ešte vziať tie min. na kosti (limit max 4 dodržím)- ked by mali zaručiť kludnejší spánok? vopred vdaka