Otázky na RNG

majo2906

Máte v predajniach reservatrol?Kúpil som si iba grapeseed extract a nepociťujem skoro žiadny benefit na chladné končatiny.Zrejme by som potreboval silnejšiu dávku.Quercetin zaberá, už mi skoro vôbec netečie riedky sekrét z nosa.

majo2906

RNG, dobrý deň.Dala by sa zvýšiť dávka zeolitou ked je moje telo veľmi zamorene na povedzme 30 kvapik 2x denne?

RNG

Moncika, latka, ktora zastavuje vytvaranie niektorych enzymov v peceni az na 24 hodin je narangin. Ten sa nachadza hlavne v supke grapefruitu a citrona, ciastocne aj v pomaranci.
GSE ho ma velmi malo, okolo 0.2% a menej, lebo citricidal, aktivna latka je vytazovany nie zo supky, ale z jadierok grapefruitu.
Takze ziadne strachy, hlavne nie, ked pouzivas 30 kvapiek denne z coho len 1/3 je vytazok a aj to len z jadierok a nie zo supky.

RNG

Psylium cisti creva. Ak su tazke kovy zabudovane v tele, pomoze len chelacia(organicke kyseliny) a liquid zeolites.
Test na zamorenie sa robi zo vzorky vlasov. Z toho sa da urcit aj zamorenie drogami a pesticidami, aj niektorymi organickymi chemikaliami(chlorinovane, PCB)

RNG

Nova 30, starsie probioticke zmesy bolo treba skladovat v chladnicke, novsie sa nemusia povacsine. Ale zaskodit im to nezaskodi. Moja zena dava do chladnicky aj makeup, dlhsie vydrzi.

RNG

Elesar, tie doplnky postupne znizuju potrebu inzulinu, vsak si mera cukor v krvi az, drz jej palce, bude moct prestat s inzulinom.
Ja som radsej znasal vysoke hladiny cukru-(az do 15), nez by som si mal pichat inzukin. Ci to bolo spravne, neviem, ale uz som dole skoro na normalnych hladinach kombinaciou nizkosacharidovej diety a doplnkov, ktore mi zregenerovali organy do znacnej miery(pankreas a pecen, tiez bunecne steny, ktore su vlastne zodpovedne za "inzulinovu necitlivost=insuline insensitivity", uvadzaneho dovodu na D2)

moncika

RNG prikladam clanok v ktorom je pisane ze pri akychkolvek liekoch sa nesmie jest grep ani pit grepovy dzus.chcem vediet aky mas na to nazor kedze priatel je na imurane a prednisone a berie kopec doplnkov,ci moze brat potom citricidal.hm? tu je ten clanok
koktail.pravda.sk
dakujem

elessar

RNG...este jedna otazocka: ako je mozne telo zbavit tazkych kovov? pomoze psyllium? asi nie, ked tazke kovy sa hromadia aj v inych organoch ako je hrube crevo...alebo sa mylim??? dakujem.