Otázky na RNG

dr.jajbolí

RNG!! prosím, prečítaj si môj príspevok zo dňa 25.4. je to asi na 8-9 strane tejto témy. JA som nenapísala, že po dobratí antibiotík Augmentinu som začala brať prírodné čínsko-tibetské produkty. Jeden z nich je Cordyceps, čo ti asi nič nehovorí, ale napíšem jeho zloženie:Cordyceps Mushroom(cordyceps sinensis,húsenica čínska,myceliu)1.440mg, Reishi Mushromm (Ganoderma lucidum, lesklokôrovka obyč., plodnica drevokaznej huby)400mg,Pseudostellaria Mushroom(Pseudostellariaheterophylla,pseudostelári a rôznolistá,koreň)200mg,GymnostemmaPentaphyllum(gym nostema,vňať)100mg,Ginger(Zingiber officinale,zázvorník obecný,koreň)80mg.
Produkt napomáha:posilňovať imunit.syst.,skvalitňuje spánok a odstraň.únavu, zníž.krv.tlaku+ hlad.cholest.,,proti bronch.astme a alergiám,protinádorové účinky a anioxidačné, napomáha pri infekč., autoimun. a alergic.ochoreniach.
Tento produkt + 3 ďalšie som brala hneď po antb.asi 4 dni a nato nastala inkontinencia. V neďelu bol týždeň a stav sa nezlepšuje. Dnes som volala MUDr. tej spoločnosti a povedala, že som mala nasadenú vysokú dávku + tie antb. a urobilo mi to prevrat v organizme, nakoľko som citlivá a mám oslabenú imunitu. Teraz neviem, či to mám brať po týždňovej absencii a v menších dávkach, alebo nie. Lekári ma posielajú na Krajskú fakut.NsP pre akútny a nezvyčajný proces.
RNG prosím ťa, porad mi, či brať čín.produkty ďalej, alebo čakať, či sa to ustáli.
Zo srdca ďakujem

959

RNG, ahoj. Tak som tu zase s tou istou problematikou ako minule.Som už zufalá.
Zase som rano v stolici zbadala vylúč. zvyšok tablety.Tak som urobila pokus aby som vedela, že ktorá to je. Dala som do jedneho pohara do vody Betain Hcl a do druheho Zinc for Acne.Tak to skončilo tak, ako si minule hovoril. Betain sa bez problémov rozpadol a Zinok nie. A polovica čo ostala, bola žltá a veľkosť presne ako tá čo som vylúčila. Takže to je pravdepodobne Zinok. Beriem ešte Mineraly na kosti + spirulinu večer ale to su iné-mineraly su podlhovasty tvar a spirulina je zelená, takže to oni nemohli byť a raz si pisal, že aj keď mam pomalé trávenie, tieto sa rozkladajú v tele.
Tak čo mam robiť???
Tak som vyskušala tak, že som si zinok rozpustila vo vode a tak vypila.A asi po 1/2 hod. mi prišlo hrozne zle, na zvracanie, ťažoba žaludka a je mi tak doteraz.Hrozne špatne. Kruti sa mi hlava, pocit na odpadnute, a žaludok mam akoby som v ňom mala balvan.Neviem, či je to z toho Zinku, ale všimla som si, že po nom mi byva dosť ťažko.A dnes som ho zapila vodou s citronovou šťavou-nemože byť to z toho, že vo vode bol citron?
A poraď ako ho užívať, keď si pisal, že s jedlom, ale takým, čo neobsahuje železo sa nemá brať a v strave je povačšine niečo čo obsahuje Fe a na lačno mi je z neho zle.A ku tomu ho ktovie, či nie aj pravidelne vylučujem-lebo nie vždy pozerám do stolice, iba nahodou aj dnes som si všimla.A ten Betain beriem s obedom aj 3-4kusy, fakt som zvýšila davku.
1.Tak prosím poraď.Mam brať ten zinok a keď ano, tak kedy a s čím?
2. Ešte prosím odpiš, či mi je tak zle z toho, že som ho zapila s tou citronovou vodou.Ale fakt mi je hrozne, pocit ako pokazený žaludok, na zvracanie, strašná ťažoba.Tak mi zo zinku nikdy nebolo-aspoň myslím, že je to z neho, lebo iba po jeho užití mi to prišlo.A trvá to celý deň.
Vďaka RNG.

Martin_242

Prepáčte, ak vám niekomu RNG vadí, nájdite si inú tému na kritizovanie.
Ja som viac krát jeho rady potreboval.
Dnes som bol v jeho predajni v Slimáku, kúpil som si Xtreme Lean Supreme, Water Pill, Tribulus Terrestris (pravý Bulharský) a čistý kryštalický vitamín C.
Ak si mám vybrať medzi drahými doplnkami naplnených chémiou a lacnejšími doplnkami bez chemických látok, myslím, že niet prečo váhať.
Ak niekot viete na Slovensku zohnať výrobky s takouto čistotou, blahoželám.

zaria

RNG. ako tak citam tvoje prispevky, coraz viac si uvedomujem, ze si skvely clovek. je neuveritelne, kolko energie davas do toho, aby si nam vysvetloval aj veci, ktore by sme si mohli aj sami nastudovat. myslim, ze mnohi z tohto fora su ti vdacni za tvoju pomoc. prajem ti, aby si mal este dlho zdravie, silu a energiu, aby si mohol aj nadalej pomahat vsetkym, ktori to potrebuju.

majo2906

dobrý deň.
Môžte mi spraviť recenziu na jeden product?Je to b-complex, ten váš užívať nemôžem a tak hľadám náhradu.
shop.4muscles.sk

buci

Ved prave to sa chcem spytat. Potrebujem nieco na upravu travenia. (ked dlhsi cas nieco nejem a potom si dam a som nafuknuta a tak podobne)

RNG

Prebytok zaludocnych kyselin jevelmi zriedkava vec(hyperchlorhydria)
Ale opak, nedostatok, (hypochlorhydria) je velmi casty a kedze je sprevadzany bolestami zo zaludocnej oblasti a palou je "omylom" povazovany za prebytok zaludocnych kyselin.
Myslim , ze to tu zopakujem este raz, lebo to ludom zrejme nepreniklo:
Pala(gerd)je, ked sa kyseliny zo zaludka dostanu do pazeraku. Zaludok je proti kyselinam ochraneny. Palenie je z pazeraku.
Uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa zatvara na pokyn zvyseneho mnozstva kyseliny v zaludku pripraveneho travit a miesat jedlo.
Ak je v zaludku MALO KYSELIN, uzaver sa neuzavrie tesne a bakterie v zaludku sa nepotlacia dostatocne a nastane tam kvasenie a hnitie. To produkuje plyny a peny, ktore sa natlacia da pazeraka a sposobuju palu.A lekari obvykle predpisu nieco na neutralizaciu kyselin(aby nepalili...)cim docasne odstrania pocit paly ale uplne znicia traviaci proces.Nasleduje donekonecna branie antiacidov a inych, postupne sa vytvori podvyziva na urcite latky, ktore telo nevie vytazit bez dostatku zaludocnych kyselin a su z toho problemy : od zrychleneho starnutia(nedostatok materialov na regeneraciu) , po znizernu imunitu, nervove problemy(nedostatok mineralov a neurotransmiterov) az po osteoporozu.
Kedze ma telo znacne rezervy, nie je to poznat rychlo a lekari to zahrnu pod "starnutie"

elessar

RNG...opat vdaka za odpoved, chcem sa opytat, ci existuje aj nieco take ako prebytok zaludocnych kyselin, pripadne ake su priznaky. dakujem.