Otázky na RNG

RNG

Mamina, ja hovorim o cistom praskovom lecitine, v stvtkilovej ci librovej krabici.
Ked ju nenajdes v blizkych obchodoch, mozes sa obratit aj na moje predajne, tam ti iste pomozu.

mamina123

RNG prosim ta porad mi konkeretny pripravok ktory obsahuje ten spominany lecitin,tie bielkoviny..na tu tvorbu materskeho mlieka.vopred dakujem

RNG

959, stvrtka 50 mg tabletky je 12.5 mg, to je pre mnohych dost.
Roztlc tabletku na jemno, rozdel zhruba na stvrtiny a zober 1/4 toho prasku do plno vody , po jedle.

RNG

Moncika, oreganovy olej je silna korenina.
Ked ho das priamo na kozu a hlavne nechranenu sliznicu, pali.
Ak si ho dala do vody, plave po povrchu a ked to vypijes, nalepi sa ti na pazerak a pali.
Preto odporucam brat oreganovy olej v kapsuliach hlavne.
Ked si potrebujes specialne vydezinfikovat mandle, odporucam 3 kvapky dat najprv do lyzice vodky aby sa to dobre rozpustilo a potom na to naliat plno vody. Taku mliecnu emulziu mozes pit a nezostane ti privela na hrtane a pazeraku.

RNG

Dr Jajboli, z Luceneckej predajne ti to poslu postou na dobierku. Zavolaj tam v pracovnom case., Usetris si nohy aj peniaze.

RNG

coto?, je to nejaka fobia alebo panika z priestoru, , skus na to par Lubovnikov(st johns wort) , mozno ti to pomoze. Pri roznych nervovych problemoch (paniky, fobie, depresie...) to pomaha.

959

RNG, to ako mysliš, že štvrť roztoku.To mam denne brať iba štvrťku z jednej tablety?
A ešte mi poveDz, či je zinok všeobecne ťažký na žaludok, lebo naozaj neviem, ale mne sa zdá, že mne je, alebo to už mam v psychike?
A nejde mi do hlavy to vylučovanie tej tablety, lebo beriem ich ako ti pišem viacej a trampoty mam iba so zinkom.

moncika

RNG prosim ta vcera som zobrala oregano olej a dnes mam cely den cudny pocit v hrudniku-akokeby som tam mala nieco stiknute-neviem to popisat.boli ma to.moze to s tym oreganom suvisiet nejako?brala som len 3kvapky.dakujem

dr.jajbolí

RNG, tie produkty sú vyrobené v USA. Mám ešte počkať pár dní, kým mi inkonin, prejde, alebo zájsť do LC (to bude katastrofa tam dôjsť sodoma-gomora)a kúpiť u teba GSE. Vieš mi povedať ulicu a názov predajne, kde ťa nájdem?Lekárka z tej spoločnosti mi povedala, že som toho asi viac užila a keďže moja imunita nie je dobrá, hneď reagovala na to. Je to očista vírusovobakteriálnej záťaže v tele.Len ja mám strach, že sa mi zvierač na mechúri uvoľní inkontinenciou a potom už nebude pomoci!

coto?

RNG,mam take stavy, ze ked som v divadle,na velkej porade, v jedalni...a pod. priestranstvach, mam taky pocit,ako keby mi mala padnut hlava a kdesi vzadu v hlave jak si oci citim zvlastny tlak ako keby som bola mimo a vtedy ani neviem velmi dvihnut oci, lebo mam pocit ze mi hlava padne dozadu a pod.velmi neprijemne pocity.Inde, ked som napr. doma take stavy nemam.Pomoz mi nejakou radou, prosim.