prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Payn, syn uz bali dalsiu zasielku a pozrem sa, ci tam je aj ten chelated horcik. Inac ho objednam hned zajtra.
Mal som problem nan s dodavatelom. Z nenamych dovodov zdvojnasobnil cenu takze som musel pozerat na iny zdroj.
vies mi prosim ta poradit nejaky dobry pripravok ako doplnok stravy na celkove posilnenie imunity?dakujem
RNG prosim ta ktory z tvojich produktov odporucas na psoriazu?dakujem (a ospravedlnujem sa ak sa uz tato otazka vyskytla predtym)
a este by som ta poprosil, ci by si mi neposlal novy cennik(ak mas), ten co mam je z 8. aprila a odvtedy uz urcite prisli nove doplnky. dakujem
RNG, este by som sa chcel spytat, ci sa uz da objednat Chelated Magnesium? lebo naposledy ked som volal tak nemali ziaden horcik.
alfa lipoicku kyselinu maju aj inde v lekarnach, aj selen pripadne mozno aj sylimarin.Ale chaparal asi dostanes len u mna, to nie je zatial v europe velmi znama bylina.
Ale ja mam pomerne nizsie ceny a tovar so znamkou kvality GMP, co je najvyssia mozna na trhu.
RNG a kde to mozem kupit? Da sa aj v lekarni,alebo len u teba?
kitti, ber chaparal 2x1 gram
Tiez protokol dr Berksona aspon 3-4 tyzdne na regeneraciu pecene.
RNG-prosim poradte mi nieco na zvýšenie imunitneho systemu. Mam infekcnu mononukleozu. Poradte.