Otázky na RNG

RNG

norehisteron je len synteticky gestagen, ziadna chemicka kyretaz.
A neviem vobec, ci su polypy v maternici hormonalne zavisle ako napr myomy.
V kazdom pripade, ked potrebujes progesteron, ber progesteron alebo nieco, co ti vytvara v tele vlastny progesteron(yam...) a nie chemikalie.
A na odburanie nepotrebnych vaziv v tele su enzymaticke terapie.

iveta

ahoj Rng,mojej sestry 9 mesacny syn ma uz mesiac zvysenu teplotu,teraz momentalne do 38,krvne vysledky ma v norme az na zvysene biele krvinky,vytery v poriadku,dobral ATB.ale nemal zatial ziadne zdrav.problemy.zatial ani lekari nevedia z coho,berie dalsie ATB, lebo je zahlieneny,plny nos,kasel.co by mohlo take male dieta brat a kolko?lebo vsetko je vacsinou v tabletkach,co poznam.poprosim aj nieco na zvysene imunity-ma 9 mesiacov.dakujem

majo2906

Zdravím RNG.

Objednal ste prosím aj bezdextrinový b-complex?
Moja moja tiež chcela začať užívať tento prípravok ale kvôli citrusom nechcela, lebo má na ne silnú alergiu, ja mám zas na kvasnice...navyše je zo spomaleným účinkom a viem že ste často písali že to nie je dobré čo sa týka využiteľnosti a aj prídavok nejakých chemikály.

daria

mariaj a prosim ta(dufam ze mozem tykat) kde to robia a dlho sa na objednanie caka?a co ked mam vlasy farbene neda sa to spravit z krvi?dakujem

daria

RNG dakujem skusim
maria no to by celkom mohol byt moj pripad kedze ja som mala so psoriazou pokoj (ajked som vedela ze ju mam)4roky a teraz posledny polrok som sa uplne vyhadzala. skoda len ze som o takej veci nevedela skor,teraz ja za necely tyzden odchadzam do usa a to mi uz take testy nestihnu spravit :(

rencaa

RNG, kamoske zistili polyp na maternnici.. zije v CA, tam ma uz dohodnutu operaciu, teraz je na Sk, tu jej lekar predpisal noretisteron, ze chemicka kyretaz. prosiiiiiiiiiiiiim ta, co by si poradil?

baku

ahoj RNG, prosim Ta co by si mi poradil na hydrataciu organizmu ? mam suchu pokozku vlasy, pokozku vo vlasatej casti hlavy aj telo zvnutra.. smadi ma.. na telo mi oleje nezaberaju.. lebo potrebujem hydrataciu tym som si ista..
co by si radil?