prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
majo, este nie.Ale pozeram.
norehisteron je len synteticky gestagen, ziadna chemicka kyretaz.
A neviem vobec, ci su polypy v maternici hormonalne zavisle ako napr myomy.
V kazdom pripade, ked potrebujes progesteron, ber progesteron alebo nieco, co ti vytvara v tele vlastny progesteron(yam...) a nie chemikalie.
A na odburanie nepotrebnych vaziv v tele su enzymaticke terapie.
RNG este jedna otazka co je GSE?na vasej stranke s produktami som to nenasla
ahoj Rng,mojej sestry 9 mesacny syn ma uz mesiac zvysenu teplotu,teraz momentalne do 38,krvne vysledky ma v norme az na zvysene biele krvinky,vytery v poriadku,dobral ATB.ale nemal zatial ziadne zdrav.problemy.zatial ani lekari nevedia z coho,berie dalsie ATB, lebo je zahlieneny,plny nos,kasel.co by mohlo take male dieta brat a kolko?lebo vsetko je vacsinou v tabletkach,co poznam.poprosim aj nieco na zvysene imunity-ma 9 mesiacov.dakujem
Zdravím RNG.
Objednal ste prosím aj bezdextrinový b-complex?
Moja moja tiež chcela začať užívať tento prípravok ale kvôli citrusom nechcela, lebo má na ne silnú alergiu, ja mám zas na kvasnice...navyše je zo spomaleným účinkom a viem že ste často písali že to nie je dobré čo sa týka využiteľnosti a aj prídavok nejakých chemikály.
mariaj a prosim ta(dufam ze mozem tykat) kde to robia a dlho sa na objednanie caka?a co ked mam vlasy farbene neda sa to spravit z krvi?dakujem
RNG dakujem skusim
maria no to by celkom mohol byt moj pripad kedze ja som mala so psoriazou pokoj (ajked som vedela ze ju mam)4roky a teraz posledny polrok som sa uplne vyhadzala. skoda len ze som o takej veci nevedela skor,teraz ja za necely tyzden odchadzam do usa a to mi uz take testy nestihnu spravit :(
RNG, kamoske zistili polyp na maternnici.. zije v CA, tam ma uz dohodnutu operaciu, teraz je na Sk, tu jej lekar predpisal noretisteron, ze chemicka kyretaz. prosiiiiiiiiiiiiim ta, co by si poradil?
baku, je tu tema, najlepsi recept a predsa zadarmo. hydratovat pomoze asi voda :)
ahoj RNG, prosim Ta co by si mi poradil na hydrataciu organizmu ? mam suchu pokozku vlasy, pokozku vo vlasatej casti hlavy aj telo zvnutra.. smadi ma.. na telo mi oleje nezaberaju.. lebo potrebujem hydrataciu tym som si ista..
co by si radil?