prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,prosim,chcem si od teba objednat doplnok z vrby,co sa pouziva namiesto acylpirinu.Ako sa ,prosim,vola?Aeste kolko tabliet Bone esentialu sa uziva v jednom dni,ked uz su kosti horsie.DAKUJEM.
Josh, okrem toho, RNG doplnky z ameriky neobjednava, on ich odtial posiela, lebo tam zije....maly ale dost podstatny detail....
Ahoj RNG, ak budeš mať čas, prosím ťa ako často denne mám užívať yam, púpalku a damianu? Musí sa užívať dlhodobo? A prosím ťa ako sa robí výplach s roztokom GSE?? Koľko vody? a koľko kvapiek GSE?? Ďakujem moc za odpoveĎ
josh, rozbiehas obchod s doplnkami? To hadam nie...
ahoj, mám 148 cm a 73 kg váhu. Už 6 deň držím rozlišovaciu diétu, ale zatiaľ som neschudla nič. Mám veľký problém schudnúť, čo je v mojom prípade priam nutné. Podľa lekárky mám zatukovanú pečeň a beriem lieky na vysoký krvný tlak. Mám len 33 rokov a veľmi zlú genetickú výbavu. Môj otec má od cukrovky-pichá si 4x denne inzulín, cez DNU hádam všetko. Je na invalidnom dôchodku a ja nechcem takto dopadnúť. Ako si mám liečiť pečeň a naštartovať metabolizmus na chudnutie?? Mám aj sennú nádchu a astmu. Dakujem
RNG..ked objednavas z ameriky doplnky, vztahuje sa na ne aj clo? Musis to zaplatit? alebo sa plati len postovne
V mojom okoli som nasla jedine tieto zuvacky bez aspartamu- Lotte Ginseng. Zloženie: gumový základ, ženšenový prášok, ženšenový extrakt, E 150, glukóza, kukuričný sirup, škorica, pepermint, d- sorbitol, želatína. Nie je v obsahu nic zdraviu skodlive? Mozu sa z glukozy kazit zuby?
RNG dakujem za odpoved. Chcem Vas este poprosit o jednu informaciu. Kde by som mohla kupit tieto vyrobky. Citala som, ze nie su dostupne v lekarnach. Mate nejaku predajnu v Nitrianskom kraji??
Co sa tyka tej stitnej zlazy, bol to zatial iba dohad, neviem presne, ale niekedy je takyto biochemicky obraz priznacny aj pri porusenej az nefunkcnej stitnej zlaze a casto sa na to pride velmi neskoro.
Este sa chcem uisti Protokol Dr.Berksona:
sylimarin 900 mg
alfa lipoicka kyselina 600 mg
selen 400 mcg.
Dakujem a prajem pekny den.