Otázky na RNG

RNG

Poziarnicka, su knizky a video disky na to.
Jedina ucinna forma lecitinu na cistenie tela od tukov su velke davky cisteho lecitinu, praskoveho. Je viacej zdrojov, najdes ho aj v mojich obchodoch.

RNG

blkadwak,
Agolutin je synteticky progesteron, vlastne progestin a ako taky ma plno bocnych ucinkov. Preto ho neodporucam pouzivat.
Na normalizaciu hormonalnych jladin odporucam potravinove doplnky, z ktorych si telo vyrobi potrebne hormony alebo ktore stimuluju telo na vytvaranie potrebnych vlastnych hormonov.
Yam(2x1 gram), Pupalka(2x2 gramy), Damiana(2x1 gram alebo caj z polievkovej lyzice suchewj byliny) a adaptogen Dong Quai(2x500 mg +), ktory zlepsuje celkove sexualnu cinnost okrem inych uzitocnych funkcii v tele.

poziarnicka

pozerala som odporúčania....problém je, že v mojom okolí sa nič podobné necvičí a toto nie sú veci, ktoré by som sa vedela naučiť doma sama. Skôr tak pomoc preparátmi. Ja jem málo, sladké skoro vôbec nie, teraz v diete sa ťažko ale vzdávam mäsa, no snažím sa. Aké preparáty by boli dobré ešte okrem lecitínu?

silvia13

caralluma fimbriata - znie zaujimavo a kde sa to da dostat kupit?
RNG a co z tych preparatov curcumin, boswelin, rozne enzymi, GLA, dumbier, MSM, DMSO by si mi odporucil? Cim by sme mali zacat, Ja sa v tom fakt nevyznam a v lekarmi ako iste vies ti predaju aj mrtvu babku aby zarobili a vsetko je najucinnejsie a najlepsie :(

bladwak

Ahoj RNG,pred dvoma dnami som dostala injekciu Agolutin na vyvolanie chybajucej menstruacie a moja stolica je teraz redsia,ale neda sa to prirovnat ku hnacke.Chcem sa opytat preto,ci taketo lieky mozu nieco taketo sposobit a ako sa to da odstranit?Dakujem.

RNG

Viem , ze je na to viacero tem, ale uvadzam aj sem pomocky na schudnutie potlacanim chuti.
Viacere temy tu boli na jablcny ocot(aj ine octy tak isto potlacaju chut), spomenul som nopal(kaktus, rastuci v Mexiku aj inde na svete), Hodiu Gordonii(kaktus z Afriky, ktori domaci pouzivaju na potlacenie hladu pri niekolkodennych polovackach a nasledovani zvierat), viacrokov velmi oblubenu a dnes pridrahu pre nedostatocne zdroje a velky zaujem a mal by som teda spomenut aj indicky prostriedok, tiez kaktusovitu rastlinu caralluma fimbriata ,z ktorej vytazok je snad este ucinnejsi a rastlina je pouzivana vyse tisicrocie aj v ayurvede. Takze sa jedna o mimoriadne bezpecny doplnok.
Nielen potlaca chut, ale zabranuje premene cukrov na tuky v tele, plus vytazok obsahuje plno cennych latok na ine funkcie ako saponiny na cistenie criev a detoxifikaciu tela a ine.