Otázky na RNG

RNG

Nature's Way, Swanson a Now su vyrobcovia,maju vsetci kvalitne(GMP) produkty.
Vitamin Shoppe predava druhe znacky a svoju znacku im robi niekto iny . Takze kvalita je rozna podla vyrobcov.
Takze viacmenej z tychto hociktory je dobry v zmysle kvality, ale treba si davat pozor na obsah, tj co a kolko jednotlive doplnky obsahuju.
Ja odhadujem naozaj ucinne max 10% z ponukanych vyrobkov, skor 5%

RNG

zubky, na dvojrocnom babatku by som neodporucal robit akekolvek bielenie zubkov. Nakoniec nie je to zdravotna zalezitost a to nie su aj tak permanentne zuby.
Z coho sa zafarbili? Tetracyklin?

RNG

Usiko, kazdeho jazyk sa trochu supe a nechava tenku bielu vrstvicku.Otazka je ako je hruba. Velmi tenka je normalna, hrubsia znamena kvasne procesy v ustach.

miky_1

RNG, mam moznost doviezt z USA nejake prirodne doplnky. Pre ktoreho vyrobcu, resp. znacku sa mam rozhodnut? na vyber je ich tam strasne vela, napr. Nature\'s Way, Vitamin Shoppe, Swansons, NOW Foods a ine. Vedel by si mi nieco kvalitne doporucit? dakujem.

zubky

prosim nevedel by si poradit?kojim dvojrocne babo a ma zlte zubky ako to odstranit.umyvame pastou elmex vecer.dakujem

RNG

Silviciatko, odporucam vam obom cistit si cievy lecitinom, brat 3 gramy vitaminu C a 400 IU vitaminu E.
Neviem, ci dostanes escin v tabletkach, ale myslim ze ten krem Venitan(polsky) moze pomoct aj chlapovi, tiez extrakt z hroznovych semien a pripadne hloh(Hawthorne), kroty je okrem silneho antioxidantu aj vasodilatant(ACE) tj rozsiruje cievy a zlepsuje cirkulaciu.

RNG

Usiko,,pri operaci rezu, tj prerezu cievy, nervy a vytvoria jazvy, ktore zabranuju priechodu lymfy. Cast z toho sa casom moze obnovit ale nie vzdy.Berie spravne doplnky, neviem sice kolko. ale na Max EPA je to 3x3 gramy denne. Z spomaleneho toku lymfy moze aj bez operacie dojst k periferalnej neuropatii(strata citu a "ihlicky", tiez samovolnym pohybom=syndrom nervoznych noh.)
Proti periferalnej neuropatii okrem rybacieho oleja a lecitinu pomahaju vitaminy B, hlavne forma Benfothiamine, vitamin B-7(Biotin, 10 mg), acetyl L carnitine a L carnosine.
Ja s tym bojujem tiez, u mna je to dosledok cukrovky.