prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
biovar je geneticky odlisny druh podobneho organizmu.
Farmacia vyvinula testovacie pruzky na zistenie genetickeho materialu-neviem presne o co sa jedna, je to prilis technicky zlozite pre mna, laika.
Vzorky sa beru z krvi, tiez z vyterov.
co su to Biovary? Z krvi sa tie urea a mykoplazmy, a tiez chlamydie zistit nedaju? ono sa totiz takmer nijak neprejavuju a predsa ich clovek moze mat no a lekari kaslu na to patrat po pricinach roznych problemov. No a tiez viem, ze obcas urobia vyter z posvy ci tam niesu,ale to vraj nie je presne-len ak nahodou zachytia miesto kde sa nachadzaju , no a vyterom clovek nezisti ci ich nema i inde v organizme
j. zialbohu vas musm sklamat, obchody zavierem z roznych dovodov, vcitane financnych strat. Ak vam este odpovedia z Lucenca,mal som tam povodne silne enzymi ako Multienzyme, Super Multienzyme, Pancreatine a Bromelaine. Ak este nejake maju, tak tie su ovela silnejsie, ako Wobenzime a za zlomok ceny.
Cisty lecitin v prasku som tam tiez mal, ale ten je dostat aj z inych zdrojov na Slovensku.
Ureaplazma sa zistuje nepriamo z jej biovarov a test je pomerne presny(az 96%)
listocek, moje zdroje medickej literatury odporucaju aspom 400 mcg kyseliny listovej a pre tehotne zeny aj vyse 800 mcg.
Su rozne doplnky vitaminov B ktore tieto koncentracie maju. Aj ja som mal v predajni 2 take. Naviac aj ine zmesy, napr na vlasy, ktore tiez mali v sebe znacne davky vitaminov B.
dolores, na tomto fore sa snazim uvadzat klinicky ucinne potravinove doplnky, nie lieky. Na lieky sa pytaj lekarov.
Ureoplasma urealiticum sa da potlacit roznymi antibiotikami a aj prirodnymi prostriedkami ako napr GSE, extrakt z olivovych listov, Samento, koloidne striebro a mnohe ine.
Mykoplazmy a ureaplasmy su vseobecne podcenovane lekarmi, lebo maju velmi pomale rozmnozovanie a nemaju typicke priznaky chorob.
Napriek tomu su spojene s hromadou degeneracnych chorob, ktore prichadzaju velmi pozvolne a mnohe su este stale oznacovane ako autoimunne.
napriklad:
-odkaz odstránený-
Mykoplazmicke infekcie a ureaplazmy su vnutrobunecne parazity, kde prinutia bunku vylucovat latky , ktore robia obsah bunky neviditelny pre telesnu obranu. Preto hlavne odmaskovace ako NAC a Samento maju na tieto znacnu ucinnost.
Tiez pouzivanie enzymatickeho cistenia pomaha.
Dobry den pan RNG, prosim Vas, co mi odporucite z Vasich doplnkov, ktore su dostupne v Lucenci, pre moju staru mamu chcem nieco namiesto zastaraleho wobenzymu (na cysty a posilnenie organizmu) a ci mate aj lecitin, ale nie v tobolkach. Dakujem, Vasa verna konzumentka :). J
listvocek, to by aj mna zaujimalo, pytam sa v inej teme, koli priatelovi, mne robili kultivaciu
... a ako sa da vobec zistit ureaplazma? a aj mykoplazmy a chlamydie? daju sa zistit z odberom krvi? ...
RNG prosim ta ktory z doplnkov teda ktorej firmy nejaku prirodnu formu kyseliny listovej-acidum folicum by si mi odporucil? dakujem