prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG co by mi tak narzchlo pomohlo na stuhnuty krk,myslim niaky cvik,alebo aj niaky liek.diky za radu,mam stuhnutu pravu stranu krcnej chrbtice,ako keby cvakli nerv,co si mam nato dat?
RNG....to su tie PRENATAL. Su podla teba odporucane denne davky v poriadku? Dakujem
Vitaminy /JAMIESON-zlozenie/
vitamín A.....1,000 IU
beta karotén.....1,800 IU
vitamín D.....200 IU
vitamín C.....150 mg
vitamín E.....30 IU
vitamín B1.....3 mg
vitamín B2.....3,75 mg
vitamín B6.....10 mg
vitamín B12 .....10 mcg
vitamín B3-niacínamid.....22 mg
kyselina pantoténová.....10 mg
biotín.....30 mcg
kyselina listová.....1mg
Minerály:
vápnik.....200 mg
horčík.....100 mg
zinok.....20 mg
železo.....30 mg
meď.....1 mg
chróm.....25 mcg
mangán.....5 mg
jód z morských rias.....0,15 mg
RNG diki.
a ake su to doplnky mineralov na kosti?
magnesium, calcium???
Rng a co hovoris na firmu Jamieson? Ja uzivam "Prenatal". Je to prirodne.
mirka, nemala by byt. Pri vyrobe sa vytvara aj kal (fliacky striebra a kyslicnika striebra) ktory sa ale spravidla odstranuje filtraciou.Ale je to neskodne, lebo tak velke ciastocky, co su viditelne len prejdu cez cloveka a neabsorbuju sa.
Rozne zmesy nestoja za nic, v nich je primalo potrebnych zloziek, vsetky su riadiace sa zastaralymi dennymi odporucenymi davkami z roku 1948.
Pre buduce matky je dolezite hlavne doplnky mineralov na kosti a rybaci olej na nervy a vyvoj mozgu dietata.
Pripadne trochu enzymov, lebo dieta vyzaduje hodne, hlavne v poslednych mesiacoch a pri kojeni a pomoc traveniu sa zide.
RNG prosim vas viete poradit nejaky kvalitny multivitaminovy ci multimineralny doplnok pre bud.matku pre zdravy vyvoj plodu v tych zaciatkoch tehotenstva co je vhodne uzivat? alebo sa radsej nesmu ziadne doplnky stravy?je jesen a mam slabu imunitu a tehotenstvo ju este oslabuje a nechcem ochoriet ked som len v uplnych zaciatkoch tehotnosti a aby mal bud. plod vsetko potrebne na svoj spravny vyvoj