prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Numbius, ked mas dost zaludocnych kyselin tak sa ti entericke kapsule oreganoveho oleja rozpustia az v crevach, kde uz spravidla nedrazdia.
Kysla kapusta obsahuje nahodne kvasne kultury aj ine mikroby, tj moze cloveka aj poskodit.
Zdroj probiotik su dnes laboratorne vybrate a vyslachtene tie najlepsie a najuzitocnejsie druhy, nie hocijaka nahodna spina.
Sorry za preklepy, mam dnes akosi velmi stuhnute prsty=reuma ide so zmenami pocasia...
Numbius, neumytu zeleniny, a pod tym, myslom velmi dokladne umytu, stojacu namoceny do vody aspon pol hodiny, je jest doslova samozrazdebne. Dnes dochadza z roznych krajin a nosi na sebe rozne mikroby, s krorymi nase telo este nedoslo do styku, tj nemoze mat na ne vybudovanu imunitu.
A to nehovorim este o parazitoch...
Numbius, vyzera to skor na nejaku infekciu aj ked to mozno bola zo zaciatku len seboroa.
Skus postrek koloidnej striebornej vody, tiez tu zmes cikor, kokosak a citricidal, alebo ked sa jedna o plesne, tak 1-2% oreganovy olej, napr v kokosaku alebo aspon v olivovom oleji
redka, pozri na DrBest ultra cordyceps.
Dobry den, RNG, mam otazocku pred troma dnami sa mi v okoli ust objavili flaky ktore sa za dva dni rozsirili na bradu, okolie nosa a celo, je to svrbicie, xhrastove, niekde trocha mokvave... Bol som s tym za koznou ta mi predpisala fucidin krem a imacort krem s tym ze sa jedna o seberoicku dermatidu. Spomeniem ze momentalne uzivam kapsula aloe vera, oreg. Oil kapsule, kokos. olej a citricidal. Nevedel by si poradit co je ucinne na spominane problemy? Praskovy cukor kokosovy olej + kvapky citricidalu na rany? Doteraz som problem takeho sravu na tvari nemal, je moznaa seberoa aj z potravin? Dakujem za odpoved
vdaka!
a ten cordyceps? ktory odporucas z iherbu?
Dakujem za ochotu a rady, ktore mi pomohli v dalsom napredovani. Vela zdravia a zdaru Tebe a Vam zelam!