prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
úplne posledná značka oral probio ktorú som ešte neskúsil je NOW, zajtra ich začnem používať..
ďakujem
a to mám naozaj kloktať liter GSE denne??
Áno, viem, že má byť roztok kvalitný, kúpil som kvalitný, nie ten čo píšeš ale kvalitný v zahraničí.
nejde o to, že orálne probiotiká "necítim", ale o to, že ich používam už cca 2 mesiace , skúsil som veľké dávky aj rôzne značky ale zubár si nevšimol absolútne žiadne zlepšenie, ani vyšetrenia povlaku nepriniesli žiadne lepšie výsledky.... takže účinok je veľmi diskutabilný... nie je lepšie používať ako mouthwash koloidné striebro a kašlať na dentálne probiotiká?
Ja roztok citricidalu a koloidne striebro nevypluvam, ale po case prehltnem. Roztok citricidalu, tj nie dnesne odfalsovane GSE, ale pravy citricidal profesional, co jasne hovcori ze obsahuje ames quaternialnycy zlucenin, ako napr najdes u firmy Hoogle, roztok z neho je 35 kvapiek na liter vody, co je zaroven koncentracia na vyplachy, kvapky do nosa oci aj usi a je to zaroven celodenna davka
Oralne/ustne probiotika necitis, ale ochranuju ti zuby aj ustnu dutinu.
Mlganie je 5 az 10 minut omalanie rastlinneho nenasyteneho oleja v ustach a potom vyplutie, lebo tento na seba naviaze rozne toxiny v ustach a tak ho treba vyplut.
RNG, prosím ťa,
na tie baktérie v ústnej dutine(haemophilus parainfluenzae
Streptococcus agalactiae
Staphylococcus aureus)
som si objednal koloindé striebro a GSE.
Mám to piť alebo len kloktať?
a aký silný roztok mi odporúčaš piť/kloktať/mlgať??
doplnam probiotikami+oralnymi probiotikami(máš nejaké overené? skúsil som 4 značky ale ani jedna sa mi nezdá, že niečo robí..)
neurol/alprazolam je derivat benzodiazepinu. Patri do kategorie utlmovacich navykovych liekov s hromadou moznych skodlivych ucinkov(podla mna kategoria" navykove oblbovaky")
Ked sa chces len ukludnit, moze ti stacit brat L-theanine, 2 x 400 mg a napr vytazok zo zt John's wort, s obsahom 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu.
Ale kedze pouzivas alprazolam uz dlho, budes mat velke abstinencne problemy.
sykorka, pri dobrom traveni a absorbcii zriedka clovek potrebuje doplnky. Tie sa pouzivaju najma pri zdravotnyc problemoch a tiez na doplnenie toho, co v nasej strave systematicky chyba(selen jod, zinok , bor, vitaminy C E D-3 K-2, mikrovlakniny a probiotika)
Numbius , strava ma byt co najpestrejsia, a vyhybat sa treba len privela cukrom a znicenym rastlinnym olejom. Tj skoro vsetkym priemyselne pripravenym potravinam, co tieto obsahuju, zialbohu
Dobry vecer, uz dlhsiu dobu uzivam neurol. O neurole je vseobecne zname, ze je postupne navykovy a preto by som chcela zmenit tento liek. Existuje nieco podobne tomuto lieku co nie je navykove? Dakujem.
Zdravim pan rng co hovoris na glutamin? Oplati sa doplnat? Ak hej moze sa dlhodobo?