Otázky na RNG

Saluinka

Ahoj RNG ... ako sa zbavím kandidy prosím ??? mám z nej hnusné podkožné akné cca rok a hnusné jazvy :( (môže ju zastaviť jedenie kokosoveho oleja) ?? Vopred dakujem

RNG

Citraty, fumaraty a maleaty su dobre formy mineralov, ale na zelezo osobne mam velmi dobre skusenosti s aminokyselinami, ak Bis Glycinat, co mas v roznych vyrobkoch pod menom Easy Iron.

RNG

Numbius, prptokol dr Berksona obsahuje
900 mg sylimarin
600 mg ALA(alfa lipoic acid)
400 mikrogramov selenu
Uvedene doplnky z firmy NOW su OK, samozrejme.

RNG

Kajulka, vsetky tie pridavky su neskodne, inac by neboli v potravinovych doplnkoch. Osobne sa snazim najst vyrobky s minimom eciek, lebo aj ked su neskodne, telo ich nepotrebuje.

RNG

atra, potravinove doplnky nehladaj v lekarnach, tie su na lieky aj ked v poslednom case obcas mavaju nejake doplnky aj tam, ale slaby vyber, prilis predrazene a naviac farmaceuti o nich zo skoly nevedia nic.

numbius

rng napr. toto:
Now Foods, Selenium, Essential Mineral, 200 mcg, 180 Vcaps

Now Foods, Silymarin, Milk Thistle Extract, 150 mg, 120 Vcaps

Now Foods, Liver Detoxifier & Regenerator, 90 Capsules

numbius

takze na regeneracia-cistenie pecene pecene mozem objednat z iherbu napr. toto ?
-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

staci to ? alebo k tomu este nieco pridat ? dakujem

kajulka6

RNG a su tie prisady co obsahuje Citricidal tabletka ok? Je to rice protein fiber=filler,vegetable cellulose=binder,vegetable stearine-lubricant, guar gum, ethylcellulose, vegetable coating. Je tu nieco z prisad comu by si sa vyhol?
Dakujem

atra

Ahoj RNG, ďakujem za radu, ale MSM alebo silny DMSO neviem kde mám zohnať a ani ako to namiešať a aplikovať. Poradil by si mi? je to dostupné v predaji v lekárňach?