Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

perla1

Dakujem Rng uz tomu rozumiem, len ma este 1 vec zaujima ci nemoze byt rozdiel v ucinnosti Citricidalu, ked je v tekutej forme a ked je ako tabletka. Mame doma oboje, ale zda sa nam ze tekuty zabere a ked si dame tabletku tak nie alebo menej,ci sa nemoze stat ze ked pri vyrobe robia tabletky a stlacaju to a asi aj tepelne upravuju ci sa nenarusi ucinnost, moze sa to stat? Dakujem

PF2014

Ešte by som sa ťa rád spýtal, čo si myslíš o forme železa, keď je prípravok vo forme elementárneho železa? Ako je využiteľné?Je to dobrá forma?

Lenka Matusako

Ahoj RNG,
posledny mesiac ma velmi svrbí cele telo, hlava, usi, ruky , nohy, brucho, tvar proste vsetko.Vzdy rano po sprche a pocas dna menej a najviac v noci.Prosim porad mi co mam robit ku doktorom nechcem ist dakujem krasne.

Lenka Matusako

Ahoj RNG,
posledny mesiac ma velmi svrbí cele telo, hlava, usi, ruky , nohy, brucho, tvar proste vsetko.Vzdy rano po sprche a pocas dna menej a najviac v noci.Prosim porad mi co mam robit ku doktorom nechcem ist dakujem krasne.

RNG

Entericky pokryte enzymy mozes brat aj s jedlom. Nepokryte treba brat na prazdny zaludok a dobre zapit. Za hodinu samozrejme uz mozes jest, lebo ked vypijes dost, splachnes to do criev pomerne rychlo.

RNG

Doplnky sa zasadne rozlozia na co najviac davok, aby sa udrzala rovnomerna hladina v krvi.
Vynimka je lecitin, kde odporucam na cistenie ciev velku davku raz do tyzdna

RNG

TRedka, citricidal mozes dat prakticky do hocicoho, Pozor, GSE , ktore nehovori, ze obsahuje Quaternialne zluceniny je len velmi slabo ucinne.

RNG

Oriesok, protokol dr Berksona zvysi vylucovanie zlci, cim sa pecen cisti Sylimarin aj ALA zaroven pomahaju regeneracii peceni.
Pri tom ale musis brat dostatok mikrovlaknin, kam sa zamorena zlc musi nasiaknut a vyniest z tela von. Inac sa v crevach reabsorbuje do krvi aj s tym zamorenim.