Otázky na RNG

perla1

Ahoj, rng mam Citricidal tekuty aj tabletky, ked pouzijem tekuty tak sa mi zda ze ucinkuje super, pri prechladnuti a chorobach ALE objednala som tabletky a to sa mi zda ze nema taky ucinok. Je mozne aby sa tabletovanym, vyrobou nejak znizil ucinok citricidalu, ked to stlacaju a vytvaraju tabletky,je to mozne?
A pri detoch doporucujes ako kvapkat, deti maju 17 kg. Pit po duskoch mi to nebudu,maskujem to v dzusoch, kolko kvapiek mozem dat naraz aku davku a kolko krat za den.
Dakujem

oriesok.dn

RNG: a toto je ono, tieto produkty by som mala užívať, a ako dlho? Ďakujem veľmi pekne!!!

Výber produktov na protokol Dr. Berksona

Objednať z iherb.com:
Dávkovanie (rozložené na 20 dní):
Doctors Best, Best Alpha-Lipoic Acid 300, 300 mg, 60 Veggie Caps (2 x 1 kapsula medzi jedlom)
Now Foods, Silymarin, Milk Thistle Extract, 150 mg, 120 Vcaps (3 x 2 kapsule medzi jedlom)
Healthy Origins, Seleno Excell, 200 mcg, 180 Capsules (2 x 1 tableta medzi jedlom)

oriesok.dn

RNG, brala som Alventu 75mg 3x za deň zhruba tak pol roka asi, predtým asi 2 mesiace nic, celkovo sa ale liečim na depresie už 13 rokov a brala som už mnohé iné AD aj benzodiazepíny. Ale teda posledný polrok som užívala čisto len Alventu. A dá sa to nejako zistiť, alebo teda ako budem vedieť či som už úplne čistá, aby to nemalo nejaký negatívny vplyv na plod?

RNG

Zelovoc, OK, urob si zmes jemny praskovy cukor 1.5 lyzice kopcom, kokosovy olej 1 lyzica, a pridaj do toho 10 kvapiek citricidalu. Dobre pomiesaj a davaj si na miesta ran a infekcii.
Inac by si mal brat tak ako radim vsetkym bezne doplnky ako selen jod zinok vitaminy C E D-3 K-2 a samozrejme mikrovlakniny a probiotika. To vsetko prispieva k zvyseniu imunity.

RNG

Oriesok, moze to byt tyzden, ale moze to byt aj niekolko mesiacov. Zalezi od druhy AD, od davky od dlzky brania atd, a naviac je to velmi individualne, lebo kazdy sa odmoruje inac.
Zrychlit odmorovanie sa da precistenim pecene-protokol dr Berksona, co sa zide kazdemu, tiez enzymatickym precistenim tela.

RNG

saluinka, ako na candidu albicans pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom candida.
Samoztny kokosovy olej nestaci

Zelovoc

RNG dakujem za koment, necakal som na teba, ale skusil som si nasadit liecbu aj sam (nevedel som ci sa ozves) pridam teda citricidal. Ak mi mozes rychlo pozriet ci je OK kura co som si nasadil tu: www.zdravie.sk

oriesok.dn

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ako dlho od užitia poslednej tablety (antidepresívum) sa nachádza ešte v tele, jednoducho povedané, kedy budem úplne ,,100% čistá,,? Chceli by sme s manželom začať pracovať na bábätku. Ďakujem!!!