Otázky na RNG

rudinko

Rng este mam jednu otazocku.Na tom teste EAV mi ukazalo porucha metabolizmu rastlinnych a zivocisnych bielkovin a rastlinnych tukov.To co znamena v praxi?Tie enzymi to vyriesia?Dakujem

RNG,napis,prosim ta,ako casto uzivat ranonalacno na precistenie tela BROMELAIN?Staci 1xdo tyzdna,alebo pravidelne 7 dni v tyzdni a potom,potom pauza,alebo ako povies?Chcem to uzivat pravbidelne a preventivne,len neviem ako casto staci.Dik.

andrea7

Dakujem.Ja si to dam poslat k nasim do Pensylvanie, cize je to v ramci USA a doniest sem (v kufri :) Je skoda, ze neexistuje nic taketo este na Slovensku... vy vyzerate byt naozaj seriozny a aj sa v tom vyznate. Skoda toho vasho obchodu v Lucenci-myslim, ze po tom, co ste na fore-by bolo urcite vela zaujemcov...

dragonfly53

delphia, ty si pisala toto:

RNG aj tento pripravok doporucuje:
-odkaz odstránený-...

nevies, ked sa to objedna, ake je postovne balne a pod.? teraz je tam akcia kup 2 dostanes 3 zdarma (asi + k tym 2) ani nie za vela penazi.

RNG

Dragonfly, ja si davasm tu zmes cukru kokosoveho oleja a GSE rovno do ran.

Ale viem, ze vacsina ludi by sa to neodvazila, radsej to natru roznymi chemikaliami, co im na to daju lekari, ako vazelina s antibiotikami