Otázky na RNG

RNG

sexo, ak mas zamorenie tela bielkovinnymi zhlukmi(prejavuje sa to obvykle zapalmi, tj tuma boli, tu ma picha symptomy) tak to musis uzivat kazdodenne, pokial ti tie bolesti nezmiznu, tj telo je ocistene.

RNG,ale prosim ta odporucim mi,ako pravidelne uzit ten Bromelain na cistenie tela.Staci povedzme raz za mesiac tych 2x600GDU, alebo tyzden do mesiaca alebo ako casto?

RNG

vyborne, delphia. Aspon viem, ze nadarmo nepisem, ked si ludia postupne zacnu uvedomovat suvislosti. Aktivna latka v GSE je
CITRICIDAL,
tak isto je podobna alebo ta ista latka aj v citrovitale, len menej, zialbohu.

dragonfly53

RNG, dakujem. prave som si objednala kokosovy olej z www.biosen, ma byt panensky z filipin. ale kde zozeniem GSE, to neviem, co som citala v teme, vacsinou to u nas nepoznaju. mozem to nahradit citrovitalom?

RNG

rudinko, porucha metabolizmu znamena ze telo nevytvara dost a spravne enzymi na stravenie spominanych.
Rozne doplnkove enzymi to mozu podstatne napravit, hoci napr na lepok zatial nie su velmi dobre zmesy enzymov, takze tam nepomoze nic ine, nez obmedzit alebo v pripade celiacov kompletne vylucit lepok z jedla.
Rastlinne tuky, pokial su neznicene chemicky(tj treba jest len panenske a vylucit vsetky take, co to netvrdia, vcitane pomazaniek, "rastlinnych masiel" a vyrobkov z hydrogenizovanymi "rastlinnymi" olejami) nesposobuju podstatne problemy, pripadne nejake enzymi ako lipazy ich vyborne metabolizuju a lecitin ich rozpusti(emulzifikuje) na pouzitie kdekolvek v tele.

RNG

sexo, pouzivanie cistiacich enzymov zavisi od zamorenia tela a rychlosti, akou si ho chces odmorit.
Osobne davam prednost jedeniu cerstveho ananasu s vecerou alebo rano na prazdny zaludok.
Klinicky ucinne je ale cistenie bielkovinnych zhlukov v tele 2x600 GDU bromelainu hodinu pred jedlom.

RNG

Dragongly, kedze sa jedna o doplnky , ktore su vhodne ako sucast potravy cely zivot, nie je na dlzku pouzitia tej zmesi obmedzenie.
Obvykle ale ju pouzivam na ranu 3-4 dni, lebo do vtedy sa zaceli. Neskor to sice tiez pouzivam na zrychlenie podkozneho hojenia(to je totiz vyziva pre podkozne bunky, lebo aj cukor aj kokosovy olej prestupuju cez kozu a zivia poranene miesto, kde je porusena cirkulacia prerezanim drobnych cievok)

RNG

navi, privela ody s jedlom prilis rozriedi zaludocne kyselinu, tj postup jedenia by mal byt optimalne takyto:silne bielkovinne latky (maso syry strukoviny huby) prve, potom cakat aspon hodinu, kym sa natravia a pridat zeleniny na cistiaci a absorbcny ucinok, tiez ako dobry zdroj vitaminov a mineralov a po dvoch hodinach po jedle pit, dostastok vody, aby sa mohli doplnit vycerpane zasoby jedlom a zaroven premyt telo od splodin travenia.

Nuz ale to je teoria, asi nikto tak jest nebude a pre to jedine co radim je zmenit poradie, tj najprv maso, potom zeleninu a neskor vodu.
Ovocie a sladke jest osobitne od biekovinnych a zeleninovych jedal.

Napchat to vsetko do zaludka odrazu znamena skoro istotu, ze sa to poriadne nestravi a sedi to tam ako kamen a kvasi dlhe hodiny.