Otázky na RNG

penzista 2

RNG - veeeľkááá vďaka za nezištnú pomoc na tomto fóre ako aj za predchádzajúci dovoz kvalitných doplnkov na SK. Pri mojom nešťastí (operácia zhubného nádoru ) som mal aj šťastie že som tu dostal od RNG a Damiana info o možnostiach alternatívnej liečby. Nakoľko v tom čase ešte bola bratislavská predajňa v prevádzke – ŽIJEM – aj bez radio, chemoterapie a syntetických liekov !!! Ešte raz ďakujem, skutočne z celého srdca, spolu s mojou rodinou želám RNG pevné zdravie a veľa volného času pre jeho rodinu, relax a štúdium nových poznatkov o výživových doplnkoch.
RADA & comp. o čom tu točíš ???

1. Ak zastupuješ záujmy ortodoxnej medicíny a lekární, na tomto fóre nemáš najmenšiu šancu uspieť !!!

2. Ak nebudeš len provokovať, ale preukážeš také znalosti aké majú vyššie spomínaní prispievatelia a dovezieš na SK kvalitné doplnky v cenových reláciách primeraných naším „príjmom“ potom budeme len radi ...

3. Ak som správne neodhadol tvoju „motiváciu“ sorry – ale potom doporučujem „preskočiť“ na dnes otvorenú tému –PsychologPsychiater- a ak sa nezadarí ani tam, musíš bezodkladne navštíviť príslušnú psychiatrickú ambulanciu aby sa predišlo veľmi nebezpečnému chronickému stavu vyžadujúcemu hospitalizáciu bez nicku ale s plnou IP adresou !

mariana

Prosim Vas o radu...zacla som uzivat injekcie Avonex,interferon,mam strasne reakcie na nich...este len 3 injekcia...39 horucky,zimnica,hlavybolenie..a pod...vymizne to niekedy? Mam strach..a aky mate nazor na interferon? mozte mi este nieco poradit popri nich? Nejake vitaminy a tak..chcem sa este opytat na vas nazor na firmu Starlife z ktorej beriem pripravky Carnosine,Taurine a Folid Acid....

agaven

rng dakujem aj ja som bez antidep. a mam len swans. a multim. prečo ideš preč jedna napiše čosi ale napr 50 ludom pomožete a čakame a dufame dufaju ako pomožete no dobre ale ešte nam napište ano alebo aspon tým čo su na tom najhoršie dakujem aj ja

silviia

RADA, co to trepes?
podla mna zaujem aj bol(napr. i z mojej strany, je mi luto ze zanikli!), len problem bol niekde inde. figu do toho vidis tak sa k tomu takto nestavaj

dragonfly53

myslim si, ze rada,pomoc,lol,liliii,nevaga,ololo, ema123, je jedna a ta ista osoba, co sem chodi len provokovat. vzdy sa najde niekto taky

ninaľž

rada, nechapem prečo toto robíš, ešte, aby práve Tebe nechýbala táto stránka, lebo ako sa vraví Božie mlyny melú pomaly, ale isto. RNG toľkým ľuďom pomohol, toľko vedomostí poskytol ľuďom zadarmo je to určite šťastný človek. Veľa ľudí sa tu veľmi veľa naučilo ako sa správať k svojmu telu a za to veľka vďaka

pistalka321

RNG ak ta mozem poprosit, vedel by si mi vysvetlit co je to vlastne DROZDIE? viem ze su to nejake kvasinky ci nebodaj plesne? a obsahuju B-vitaminy. nevies ktore konkretne? su to bezpecne kvasinky ci pliesne?nie je to nieco ako plesnove syry? lebo ked to kvasi, mali by tam byt nejake zive kultury a ja jem vela kvasnic-tu kocku drozdia, lebo som na to zvyknuta, aj mi to chuti a vobec mi nenapadlo-az teraz, o tom premyslat(aj teraz len preto ze som tehotna a neviem ci to mozem koli tym zivym mikroorganizmom co obsahuju)?

dragonfly53

RNG, prajem ti prijemny odpocinok a relax, velmi dakujem za rady a pomoc a ze si si vzdy nasiel cas. Dufam, ze sa este sem vratis, na dobre sa lahko zvyka a dobre padlo, ze si nam ochotne pomohol radou a dodanim nadeje, ze su cesty na zlepsenie. vela casu zaberie citat si prispevky len tak, pre teba to bolo casovo narocnejsie o to viac, ze si nad nasimi otazkami musel premyslat a napisat odpovede. este raz dakujem

majo..

RNG, ďakujem aj ja za rady a dúfam, že z času načas sa tu ukážeš. Asi ťa to už nebaví bojovať proti veterným mlynom, ale veľa ľuďom si pomohol a dodal im chuť do života. Prajem ti všetko najlepšie.