Otázky na RNG

RNG

dakujem prispievatelom za ocenenie. Dobre mi to padlo.
Ja viem, ze rozne doplnky, hlavne s dostatkom aktivnych latok v ucinnych davkach pomozu mnohym, ja osobne bez nich dnes nemozem vobec byt.
A moja snaha bola sa podelit s tymito informaciami s krajanmi,
pripadne im umoznit si niektore z tych odporucenych doplnkov, hlavne tie co zatial na trhu na Slovensku nie su doviezt a predavat za co najnizsie ceny.
Samozrejme toto vsetko ma limitaciu, co sa tyka mojho casu, financii, a roznych inych, odomna nekontrolovatelnych faktorov.
Nuz a limit bol davno hlboko prekroceny, takze nemam ine riesenie na vyber nez s tym vsetkym skoncit.
Som rad, ze som aspon niektorym pomohol a trochu prispel k osvete okolo uzitocnych doplnkov stravy k udrzbe pripadne prinavrateniu zdravia.
Takze to celkove nehodnotim ako stratu.
Prajem vsetko najlepsie.

RNG

svetlusik, ked mas v tele nejake latky, ktore su pre telo drazdive(lepka, bielkoviny ako kazein), telo sa ich snazi rozlozit zvysenim vyroby a vylucovania enzymov. To je spravna reakcia.
Zialbohu u pacientov z celiackou chorobou sa po case pankreas "vycerpa" a zamorenie tela(symptomy celiackej choroby) sa prudko zvysia.

svetlušik

RNG, prosím ťa, nevieš nám povedať možnú príčinu zvýšeneho množstva pankreatických štiav? Dnes nám sestrička povedala výsledky odberov (lekárka nerobí) a povedala, že majú veľa enzýmov, že sa im tvorí veľké množstvo pankreatických štiav. Veľa enzýmov? A my máme problém s intoleranciou potravín? Ďakujem za odpoveď.

silviar

PRE MARIAJ: prosím Ťa Mária, ešte by som sa chcela spýtať, či je tá liečiteľka drahá /koľko stojí diagnostikovanie/ a či bylinkové čaje, ktoré Ti doporučila vyrába sama...a máš aj nejaké ohlasy od ľudí, ktorým pomohla?

mariaj

SILVIAR,ano predpisala mi liecbu,boli to caje asi z 15 bylin,enzymy a probiotika aj pomohlo.Ona si Ta rukou asi z dialky 1,5 m ako oproti Tebe sedi "zosnima".Mala som to stastie,ze mi dala aj energiu/skutocne som to citila/.Bola som tam v ubohom stave.Kazdemu dava liecbu individualne.Este som mala tusim nieco,co mi chybalo,nejaky prvok.Podla mna je to bozi clovek.Moc ludom pomohla.Avsak ja mam nieco zriedkave,u coho sa podarilo len zlepsenie.Ale jedno sa podarilo vyliecit a bola som v tom,ze to budem mat cely zivot.

silviar

PRE MARIAJ: ahoj Mária, našla som si tvoj príspevok, v ktorom píšeš o liečiteľke z Pustých Úľan. Viem, že to nepatrí do tejto témy, avšak neodpovedala si mi (téma "Ľudoví liečitelia, bylinkári") a vidím, že včera si prispela do tejto témy a preto ti píšem sem. Bývam blízko tejto obce a mám zdravotné problémy. Rada by som vedela, akou metodou táto pani lieči, resp.podľa čoho (akou formou) diagnostikuje choroby. Písala si, že ti správne diagnostikovala chorobu, ktorú ti \"potom\" potvrdil aj lekár. To znamená, že liečiteľka z Úľan ti ju nevyliečila, resp.neliečila? Budem rada, ak mi odpovieš. Ďakujem :o)