Otázky na RNG

mariaj

SILVIAR,dam Ti tu tel. cislo.031/7845488.Zavolaj si tam ak chces ist,treba sa objednat.Volat treba po 20 .00 okrem soboty.Myslim,ze ma teraz ine meno,lebo sa vydala,ale neviem to presne.Opytaj sa na ake meno a adresu sa mas pytat,ak tam pojdes.

vivine

rng, prosim ta co povies na taketo zlozenie:Zloženie (v 1 tablete):
saw palmetto (extr. 4:1) 90 mg
wild yam extr. 80 mg
extrakt zo senovky gréckej (fenugreek extr. 25:1) 70mg
extrakt z feniklu (fennel seed extr. 4:1) 60 mg
angelica sinensis (dong quai) 50 mg
damiana leaf (extr. 5:1) 50 mg
black cohosh (extr. 4:1) 20 mg
hydrolyzovaný kolagén 20 mg
sójové izoflavonoidy 20 mg

silviar

PRE MARIAJ: ďakujem... neviem o p.liečiteľke na internete nič nájsť...aha a prosím ťa jej meno je aké? a pracuje ešte keďže si tam bola pre 3 rokmi?

mariaj

SILVIAR,asi pred 3 rokmi sa za zdiagnostikovanie neplatilo.Neviem ako teraz.Caje si namiesas.Nejake bylinky aj ma.Doplnky,si kupis.Ja som si u nej nieco vzala na masaze,do kupela atd.Nechala som tam nieco cez 1000 sk.Ohlasy boli v casopise Zivot v minulosti.Velmi dobre.

RNG

to bolo len tak napochytro ako dosledok mojej zvedavosti(od mala som bol zvedavy na vsetko, to ma napriek mojej vrodenej lenivosti pohanalo k citaniu knih a studiu a dodnes na stare kolena ma to drzi).
Inac za par hodin cestujem do Europy, kde sa zdrzim par dni v Nemecku. Dufam, ze pocasie bude kooperovat a nezostaneme niekde "zamrznuti" na letiskach.Takze "dopisania"(to by malo byt spravne, lebo dopocutia a dovidenia sa nehodi)tyzden az dva.

oli

RNG ber to tak že nie všetci sme rovnakí. Niektorí si potrebujú uvoľniť svoje emócie, vyventilovať sa, nech si píšu čo chcú. A teba myslím že toto fórum spája aj s domovinou a si tu pre mnohých vítaný.

zuzkazuzik

RNG velmi ma potesilo, ze si sa tu zas ukazal, je prijemne vidiet a vediet, ze je ešte niekto ochotny pomahat. Dakujem :)