Otázky na RNG

RNG

Josephine, lekarov v skolach ucia pouzivat len oficialne schvalene lieky a zopar odvazlivcov, co sa opovazia liecit prirodnymi doplnkami prenasleduju ako sarlatanov, aj ked maju s nimi nevidany uspech.
Nuz ja sa drzim tych alternativnych "sarlatanov", lebo ich uspechy su v medickom poli velmi velke.
Poskodenie obliciek je alebo z roznych mikrobov alebo chemikalii, vcitane velkeho mnozstva beznych predpisovych liekov. Samozrejme o tom lekari odmietaju rozpravat.... Nakoniec mozes si to najst sama, medzi skodlivymi postrannymi/bocnymi ucinkami kazdeho lieku, najma ked tam neodporucaju ho pouzvat ludom s ladvinovymi alebo pecenovymi problemami.
www.emedicinehealth.com

RNG

Zuzanna, doplnky sa mozu povacsine kombinovat aj s chemickymi liekami, ale osobne sa liekom vyhybam ako cert svatenej vode.
V prirode je dostatok roznych latok, s ktorymi sa daju potlacit rozne nakazy, a ked su vo forme potravinovych doplnkov, tak su bez zlych postrannych ucinkov.
Lebo napr atb znicia probiotika ktore nas chrania proti plesniam, aj mnohym inym mikrobom, na ktore atb nezaberaju. Tj atb takto nepriamo davaju "zelenu" plesniam, kvasnym infekciam, mykoplazmam, L-forman a mozno i virusom.
Vseobecne je skupina chorob, ktore su pliaga nemocnic=nemocnicne nakazy/nocosomial, ktore bez atb a nemocnic neexistuju.

josephine12

Dobrý deň RNG, píšem zase po mesiaci, balíčke je skoro doužívaný, pritom stále chodím na infúzky, kde mi dávajú furon na obličky a nejaké vitamíny,hydrocortison som po prvom pokuse odmietla, čo si mi poradil balíček od fi jukl, je dobrá vec, ale chcela by som sa opýtať, dnes som bola na infúzkach znova a povedala som lekárke, že by som chcela začať s doplnkami výživy prírodného charakteru, lebo som si ešte nejaké veci objednala na obličky aj čaje, ale ona mi striktne zakázala niečo takéto piť alebo užívať, vraj by som po tom mohla skončiť predčasne na dialýze, lebo to sú alkalické veci ?, nechápem tomu , skôr by som povedala , že lieky mi škodia ako byliny, vieš mi prosím poradiť, či môžem tieto bylinky a napr.pitn rašelilnu užívať ? dakujem za skorú odpoved.

Zuzana A.

Dobrý deň p. RNG, chcela by som sa opýtať na užívanie oreganového oleja a citricidalu spolu s antibiotiakmi. Užívame ich kvôli opakovaným zápalom pľúc a momentálne sme s dcérou/10r./ ktorá to užíva v nemocnici kde jej po CT vyšetrení zistili ešte zápalové ložisko tak jej nasadili antibiotika a na plesne diflucan nakoľko ešte nevedia aké to ložisko je. Môžem pokračovať v užívaní oleja a citricidali a môže to užívať aj dlhodobo bez prerušenia teraz ich uživa cca 3 týždne. Ďakujem za odpoveď.

RNG

Michaelka, na alergie 3 x 600 mg quercitinu, na nakazy v nose kvapky roztoku citricidalu, na zahlienenie serrapaptazu alebo NAC a entericke kapsule oreganoveho oleja, pozri firmu NOW

Michaelka1605

RNG, chcem Vás ešte poprosiť o radu. Moja mamina už niekoľko týždňov kašle a zapcháva sa jej nos, brala aj atb, ale stále sa jej to vracia. Nevieme, či je to nejaká alergia alebo to spôsobujú nejaké baktérie, alebo má chytené priedušky... Čo by ste nám na to poradili užívať? Ďakujeme!

PF2014

Dnes ráno, ako obvykle som zobral kĺbovú výživu, glukosamin, chondroitín, MSM, quercetin, bromelain, kurkumín, koreň zázvora a začala ma páliť záha a grgať sa mi. Asi ďalší dôkaz, že trávenie nefunguje.

Lia84

pan RNG, viem, ze pouzivate erythritol. Chcem nahradit cukor tymto sladidlom avsak netusim, ci nahodou z toho nemozem nafukat v praci, nakolko sa jedna o alkohol. Ci ho radsej konzumovat az vecer? Aka je maximalne povolena davka? Dakujem