prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Produkt Niermison nepoznam, to ze je to vytazok z bylin mi nestaci na posudenie. Bylin su statisice koncentracie vytazkov mozu byt rozne a len niektore v potrebnych koncentraciach su dobre na ladviny. Napis, ako ti to pracuje.
Co sa tyka regeneracie ladvin skor by som sa spoliehal na vymrazene vytazky z ladvin alebo na odvodnenie klasicke zmesy rastlin mocopudnych pozri na Kidney support, alebo water pills, najdes ich v kazdom zdroji, pozri napr iherb.com alebo Swansonvitamins.com
delphia, najmenej odporucam 3 x 120 000 IU serrapaptazy, hoci osobne som si rozpustil tromb v clenku nattokinazoi, 4 x 8000 FU 2 dni, neskor len 2 x 4000 FU ako prevenciu , dosial.
RNG, keď som užívala ten Citricidal 5 dní (7-8 dcl denne) + aj ten oreganový olej, tak by už mali byť zničené tie baktérie (streptokok, stafylokok, e coli,...)? Alebo je potrebné užívať to dlhšie? Na kontrolný výter mám ísť až o niekoľko mesiacov, tak neviem nijako zistiť, či ich ešte mám alebo nie..
RNG dakujem.
prosím ešte raz RNG, prešla som si niektoré veci na Tvojej stránke a chcem sa ešte opýtať k tým obličkám, ja ich mám menšie s harničnou proteinúriou , je to zdedené s hypertenziou, hypovitaminozou D a sekundarnou hyperparatyreoazou, hlavné je CHRI, objednala som si teraz od fi jukl niermison 8x100 ml na obličky,vedel by si mi k tomu napísať, či je to dostatočné užívanie pre mna pri mojej diagnoze ked si dávam 1 x100 ml denne a či by si vedel koľko približne dodržiavať túto liečbu. Ďakuem za odpoved, objednala som si od nich čaje , jod aj pitnú rašelinu, protiparazitnálny balíček je využívaný aj čaj chanca piedra prvý už vypitý.
je vhodna serrapeptaza na cistenie ciev a rozpustanie trombov? ake je davkovanie pre dospeleho cloveka? dakujem
kastka, vsetko co beries je uplne bezpecne. Napr rybaci olej na prilisne zriedeni krvi by musel obsahovat 35 gramov omega 3 kyselin tj by si musela denne dlhodobo pit aspon deci rybacieho oleja, aby sa to prejavilo u niekoho krvacavostou. Co sa tyka nattokinazy, nebola zatial u nikoho pozorovana krvacavost ani z davok vyse 20 000 FU viackrat denne.
A vitamin C ani v davkach 100 gramov podavanych infuzne nesposobil u nikoho krvacavos Tj tie malicke davky, co ty beries nemaju ziadnu sancu byt skodlive.
Zuzi, ked mas zamorenie v tele, odporucam ti precistit si pecen protokolom dr Berksona, telo entericky pokrytymi enzymami, najma pancreatinom, co je najlacnejsi a samozrejme pouzivat mikrovlakniny ako absorbenty a vyziva probiotik, a lecitin na cistenie ciev, lebo aj tam moze byt rozne zamorenie ulozene v tukovych a tukovobielkovinnych nanosoch, co zhorsuju aj tak prudenie krvi takze je dobre ich odstranovat pravidelne.
Josephine, len niektori lekari, co sa ich drzim uz 20 rokov maju skutocne inaksie nazory a rady, ostatni pouzivaju tie iste postupy, bez rozmyslania, tak ako ich to naucili v skolach.
Ahoj RNG, chcela by som ta poprosit o radu. Pred dvoma dnami som podstupila miniabdminoplastiku v lokalnej anesteze, predoperacne vysetrenie krvi, krvna zrazanlivost su v poriadku, ale rada by som aj tak preventivne brala nattokinazu (dnes mi prisla domov dr.best) dalej uz dlhsiu dobu uzivam ryby olej a vitamin c 500 mg teraz som si davala 2 x denne. Chcem sa spytat ci to neni vela vsetky doplnky naraz kvoli riedeniu krvi. Dalej uzivam pravidelne probiotika selen zinok vitamin b a obcas traviace enzymy. Budem rada za tvoj nazor.