Otázky na RNG

RNG

Produkt Niermison nepoznam, to ze je to vytazok z bylin mi nestaci na posudenie. Bylin su statisice koncentracie vytazkov mozu byt rozne a len niektore v potrebnych koncentraciach su dobre na ladviny. Napis, ako ti to pracuje.
Co sa tyka regeneracie ladvin skor by som sa spoliehal na vymrazene vytazky z ladvin alebo na odvodnenie klasicke zmesy rastlin mocopudnych pozri na Kidney support, alebo water pills, najdes ich v kazdom zdroji, pozri napr iherb.com alebo Swansonvitamins.com

RNG

delphia, najmenej odporucam 3 x 120 000 IU serrapaptazy, hoci osobne som si rozpustil tromb v clenku nattokinazoi, 4 x 8000 FU 2 dni, neskor len 2 x 4000 FU ako prevenciu , dosial.

Michaelka1605

RNG, keď som užívala ten Citricidal 5 dní (7-8 dcl denne) + aj ten oreganový olej, tak by už mali byť zničené tie baktérie (streptokok, stafylokok, e coli,...)? Alebo je potrebné užívať to dlhšie? Na kontrolný výter mám ísť až o niekoľko mesiacov, tak neviem nijako zistiť, či ich ešte mám alebo nie..

josephine12

prosím ešte raz RNG, prešla som si niektoré veci na Tvojej stránke a chcem sa ešte opýtať k tým obličkám, ja ich mám menšie s harničnou proteinúriou , je to zdedené s hypertenziou, hypovitaminozou D a sekundarnou hyperparatyreoazou, hlavné je CHRI, objednala som si teraz od fi jukl niermison 8x100 ml na obličky,vedel by si mi k tomu napísať, či je to dostatočné užívanie pre mna pri mojej diagnoze ked si dávam 1 x100 ml denne a či by si vedel koľko približne dodržiavať túto liečbu. Ďakuem za odpoved, objednala som si od nich čaje , jod aj pitnú rašelinu, protiparazitnálny balíček je využívaný aj čaj chanca piedra prvý už vypitý.

RNG

kastka, vsetko co beries je uplne bezpecne. Napr rybaci olej na prilisne zriedeni krvi by musel obsahovat 35 gramov omega 3 kyselin tj by si musela denne dlhodobo pit aspon deci rybacieho oleja, aby sa to prejavilo u niekoho krvacavostou. Co sa tyka nattokinazy, nebola zatial u nikoho pozorovana krvacavost ani z davok vyse 20 000 FU viackrat denne.
A vitamin C ani v davkach 100 gramov podavanych infuzne nesposobil u nikoho krvacavos Tj tie malicke davky, co ty beries nemaju ziadnu sancu byt skodlive.

RNG

Zuzi, ked mas zamorenie v tele, odporucam ti precistit si pecen protokolom dr Berksona, telo entericky pokrytymi enzymami, najma pancreatinom, co je najlacnejsi a samozrejme pouzivat mikrovlakniny ako absorbenty a vyziva probiotik, a lecitin na cistenie ciev, lebo aj tam moze byt rozne zamorenie ulozene v tukovych a tukovobielkovinnych nanosoch, co zhorsuju aj tak prudenie krvi takze je dobre ich odstranovat pravidelne.

RNG

Josephine, len niektori lekari, co sa ich drzim uz 20 rokov maju skutocne inaksie nazory a rady, ostatni pouzivaju tie iste postupy, bez rozmyslania, tak ako ich to naucili v skolach.

katka57

Ahoj RNG, chcela by som ta poprosit o radu. Pred dvoma dnami som podstupila miniabdminoplastiku v lokalnej anesteze, predoperacne vysetrenie krvi, krvna zrazanlivost su v poriadku, ale rada by som aj tak preventivne brala nattokinazu (dnes mi prisla domov dr.best) dalej uz dlhsiu dobu uzivam ryby olej a vitamin c 500 mg teraz som si davala 2 x denne. Chcem sa spytat ci to neni vela vsetky doplnky naraz kvoli riedeniu krvi. Dalej uzivam pravidelne probiotika selen zinok vitamin b a obcas traviace enzymy. Budem rada za tvoj nazor.