prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Presne tak RNG, zialbohu som na to neskoro prisla a toto su nasledky na mojej kozi. Preto sa snazim natierat pokozku uz len tym, co by som bez problemov mohla aj skonzumovat. Mam rozne za studena lisovane oleje, ale kokosak som este neskusala, takze dnes som si ho zaobstarala a budem poctivo s oreganovym olejom mazat.
Inak tu prvotnu "alergiu na slnko" som dostala po silnych hormonalnych injekciach, dovtedy som ziadny problem nemala, takze ono to s tou chemiou nieco do cinenia urcite ma.
Dakujem za tip:-)
no to by som rada, aj som hladala na nete takéto inštitúcie, ale za sedenie požadujú okolo 50 euro , čo sa mi zdá dosť, ja viem,že ked sa jedná o zdravie, nie je nikdy cena vysoká,ale pripadá mi to zase ako nejaký obchod s ludským nešťastím, a nemam zaruku,ze mi budu chciet ozaj pomoct,ja nejak prestavam verit,len na teba sa obraciam, nevieš poradiť niekoho ? začínam mať obavy, že naozaj skončím na tej dialýze, všetci postupujú rovnako, hociktorému pôjdem, ak je to normálny vyštudovaný lekár, bude postupovať ako môj lekár, pýtala som sa jedného pána, čo je teraz so mnou na infúzkach, či neskúsime nejakú konzultáciu u iného lekára, že on bol vo vojenskej a povedali mu že postup bol správny, takže začarovaný kruh.
zuzi, mnozstvo tzv "alergii na slnko" su alergie na rozne opalovacie kremy a kozmetiky, ktore obsahuju skodlive chemikalia alebo chemiu, co ti zapcha potne pory.
Josephine, infuzie su hruby zasah do tela ale zialbohu dnes lekari ich davaju rutinne, ci ich treba alebo nie. A pti tom ako vidios nepomahaju ti dostatocne tj je cas nieco zmenit. A ked tvoja lekarka nic ine nevie, treba skusit rady inych lekarov, napr tych, co sa ich drzim ja.
Rng , dakujem za odpoved len som skusila ci ju nedostanem na svoju stranu,ved sama vidi ze mi len uskodili tou liecbou ale mas pravdu , bolo to bezpredmetne a este ma zneistila svojim vyjadrenim . Skusim doobjednat odporucene A popri liecbe ich skusit moju. Cakam dokedy ich bude bavit pichat infuzie a idem na doplnky. Skusala som najst nejakeho alternativneho lekara v okoli ale nic . Teraz sa u nas otvorila bylinkaren :-) aspon neco. Neskor sa ozvem ,ako som dopadla.
Rng , dakujem za odpoved len som skusila ci ju nedostanem na svoju stranu,ved sama vidi ze mi len uskodili tou liecbou ale mas pravdu , bolo to bezpredmetne a este ma zneistila svojim vyjadrenim . Skusim doobjednat odporucene A popri liecbe ich skusit moju. Cakam dokedy ich bude bavit pichat infuzie a idem na doplnky. Skusala som najst nejakeho alternativneho lekara v okoli ale nic . Teraz sa u nas otvorila bylinkaren :-) aspon neco. Neskor sa ozvem ,ako som dopadla.
Alergiu na slnko mi potvrdila uz pred 12 rokmi kozna lekarka v zahranici na dovolenke, kedy som ju dostala prvy krat a odvtedy sa to len zhorsovalo. Zo zaciatku som bravala antihistaminika a natierala fenistil gelom, ale to ma uz naozaj nebavi do seba pchat a natierat sa, radsej zatnem zuby, poskrabem sa a vydrzim. Mam rada leto, ale takto sa stale trapit pri kazdej prechadzke, proste tomu slnku sa neda vzdy uplne vyhnut a mne staci naozaj malo.
Skusim ten kokosak s arganovym olejom denne natierat na pokozku a uvidim ci pomoze.
Zuzi, si si ista, ze je to alergia na slnko a nie reakcia zamorenej koze mikrobami na slnko? Slnko totiz ultrafialovymi lucmi nici rozne mikroby na kozi a vylucky z nich mozu spobit alergicku reakciu.
Skus sa natierat kokosovym olejom s par kvapkami citricidalu(na baktterie) alebo oreganoveho oleja( na plesne a kvasne infekcie)
Inac samoztny kokosak znizuje priestup ultrafialovych lucov na 1/4 az 1/8 podla hrubky natretia(SPF 4 az 8) ciastocne potlaca plesne a vyzivuje kozu, transdermalne.
Ak tam nemas nakazu a nepouzivas zidne chemikalie, tak odpomoct na zvysenie vylucovania mocu mozu napr pripravky na mocenie(water pills, ako napr najdes vo vyrobku Natural factors, urinary flow formula) alebo priamo polotovary na regeneraciu ladvin, ako napr vymrazene ladvinove produkty, pozri pod Ultra Glandular Enterprizes, Ultra raw kidney.
Oboje najdes napr v Iherb.com
Ako potravinove doplnky su samozrejme neskodne, tak boli schvalene panelami lekarov na to urcenych. Takze hovorit pri nich o skodlivosti je bezpredmetne.
A pytat sa na nazor lekarky co to nikdy nestudovala je tak isto bezpredmetne, kedze v tom je len proti doplnkom umelo zaujaty laik.
RNG, prosim ake vitaminove doplnky je vhodne uzivat pri alergii na slnko okrem vitaminu E? Neslnim sa zamerne, ale staci mi prejst po slnku par minut a uz ma pokozka na rukach svrbi jak slak.
Pripadne ake potraviny vylucit, aby som sa tej pliagy zbavila?