Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

PF2014

Nechcem otravovať, myslíš, že sa dá vyliečiť koxartroza? Ja ju mám ešte niekde na počiatku, beriem už nepretržite kĺbovú výživu asi polrok, vitamíny, minerály, všeličo možné, aj tak moc nedúfam v obrat. Rozmýšľam o objednaní serrapeptázy. Aj pukanie kostí ma dosť trápi, celkovo ich mám aké si ako by mäkké, niekedy aj na dotyk niektoré časti trochu bolia. Doktor to má samozrejme na háku.

RNG

Inac v iherb a aj u inych distributorov najdes napr od vyrobcu Solgar aj Healthy Origins aj kapsule s 10 000 IU tohoto vitaminu. Ja ho osobne beriem narazovo, ked si spomeniem,aj vyse 25 000 IU naraz, potom tyzden nic, ked si nespomeniem. Ono sa to vyrob=vna,, lebo pecen ho skladuje aj 2-3 mesiace. Preto napr citime nedostatok tohoto vitaminu az v zime a najhorsie na jar, nasledok coho su depresie a znizena imunita(zimne a jarne epidemie)

RNG

D-3 je tukorozpustny vitamin a skladuje sa v peceni, takze jeho hladina v krvi sa da zvysit len postupne, ako sa hromadi v peceni.
Telo je schopne spotrebovat az 10 000 IU denne(tolko sa ti vytvori napr pri opalovani na slnku, teda ked sa vytvori, lebo nie kazdemu sa tvori, a pecen ho podla potreby vylucuje), takze ani pri takom prijme sa nemoze vitamin v tele predavkovat.
Osobne vsak bezne radim az 5000 IU denne doplnat, najma v zime, viac len podla potreby, alebo "nakladanie si pecene" tymto vitaminom na zvysenie hladiny v krvi.

PF2014

Ide o to, že jedna tabletka ktorú beriem má 2000 IU, čí keď ich dám do seba 5, nebude horšie. Lebo popri tom je do tabletiek asi niečo pridávané. Väčšiu dávku v jednej tablete som nezohnal.

PF2014

Opäť sa hlásim :D, 3 týždeň beriem dávky vitamínu D-3 2000 IU. Mohol by som brať dávky aj 10000 IU denne, liečim sa na koxartrózu. Rád by som to zvýšil.

RNG

Vsetky oxidy su zle formy, lebo nie su vodorozpustne a v zaludku sa menia na chloridy(tj ked mas dost kyselin) a tieto su v tele velmi malo pouzitelne a vylucia sa v ladvinach pomerne velmi rychlo.Sirany tiez nie su ovela lepsie,.sice su vodorozpustne ale tiez sa slabo zabudovavaju a vypadnu z tela dost rychle.

RNG

Joa, v prirode je hromada roznych antimikrobialnych , do nosa by som odporucal najma koloidnu striebornu vodu a roztok citricidalu(citricidal profesional len od firny BioChem Research )
Na odhlienenie mu mozes davat aj roztok NAC, to chuti citronovo, a ak je schopny prehhltnut male kapsulky bez hryzenia aj oreganovy olej, entericky chraneny, ako je napr v produkte firmy NOW, oregano oil enteric

RNG

Nick, chlorella ne bez priemyselneho spracovania nestravitelna, spirulina ano. Spirulina pestovana v morskej vode obsahuje okrem roznych zelenych zivin aj stopove prvky, co v plodinach pestovanych na dnesnych na mineraly vycerpanych poliach nemozes dostat.