prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,chcel by som sa ta opytat,ci mas nejake skusenosti,poznatky o homeopatikach,konkrente o vyrobku Kali Phos
New Era Kali Phos 450 tablets
doplnky sa spravidla, az na male vynimky daju kombinovat. Yam a Dong quai , tiez pupalkovy olej a damiana sa kombinuju pre zvysenie ucinku bezne.
Milady 70, curcumin je vytazok z pakorena turmericu(pribuzna rastlina dumbieru). Ja som bral z neho okolo 4 gramov denne. Inac dostat ho lacno ako korenie kurkuma, sucast indickych korenin, hlavne kari(curry) korenia.
Najlepsie sa absorbuje s pomocou vytazku z cierneho korenia, ktory sa predava pod menom Bioperine. Davka je 10 mg.
monci09, cysty ci dutiny naplnene tekutinou(krv obvykle) su dost caste u mnozstva ludi. S pomocou roznych doplnko sa pecen moze vycistit aj regenerovat.
Dakedy to urobi aj sama od seba(tzv spontanne )
RNG, prosím , namiesto curcuminu mám turmeric 400mg. Je tiež protizápalový ? Aká je jeho denná dávka? A ešte, môžem užívať naraz Don quai a wild yam root? Ďakujem.
Kvrne a pečenove testy mam v poriadku a predsa mam cysty na pečeni.Su naplnene tekutinou, poradí si s tým pečeń?
Nina 26 tak som dnes volala do predajne v Lucenci ale telefon je uz zruseny :( takze od RNG uz nic nebude :(
Ingrida, jod cez kozu sa dostane vsade do tela. Neviem, ci specificky na miesto, kde je stitna zlaza je to priam najlepsie. Obvykle si ho davam pod pazuchu a moja zena niekedy na spodok brucha.
Busenie srdca je casto znak tetanie, tj nedostatku mineralov vseobecne( hlavne K, Ca, Mg,Zn)
liv 52 ma obsah podla uvedeneho neskodny. Mozno bol problem so zamorenim, mozno je to farmaceuticky priemysel, ktory sa chce zbavit konkurencie na regeneraciu pecene.
Zatial sa to da obist protokolom dr Berksona.
Mavam casto busenie srdca a slzia mi oci...pocula som ze to moze byt zo stitnej zlazy...pomohlo by vtieranie jodovej tinktury v miesta stitnej zlazy?