Otázky na RNG

RNG

sony, kyslost v zaludku a kyslost v krvi a ostatku tela su dve rozne veci. Na vrchy zaludka sa nachadzaju parietalne bunky, ktore rozstepuju neutralnu sol, NaCl na HCl ktora tecie do zaludka a Na2CO3, ktora sa dostava do krvi
Takze zaludok je silne kysly a krv je zasadita.
V pankrease sa vylucuje Uhlicitan sodny(Na2CO3) z krvi a neutralizuje kysly obsah zaludka.
Su potraviny, ktore v konecnom dosledku sposobuju kyslejsiu krv(menejzasaditu) a aj take, co sposobuju neutralnu az mierne zasaditu krv.
Meranie kyslosti tela je len z cerstvych slin, po dokladnom vyplachnuti ust cistou vodou.
Aj tak to nie je tak presne ako meranie krvi.

Sony..

Ahoj RNG. Chcel by som sa ťa spýtať na tvoj názor o prekyslení organizmu. na mnohých stránkach som sa dočítal o problémoch, čo spôsobuje práve prekyslenie. Napríklad sem.
www.zdravie.sk
Meral som si PH slín a je 6 až 6,5, čo je dosť nízke. Prekyslenie oberá organizmus o minerály, ktoré spotrebuje na neutralizáciu kyselín. Ty si písal, že žalúdku treba kyseliny dodávať, nie neutralizovať, aby bolo trávenie dokonalé, tak mám z toho zmätok. Bral som umeocot na neutralizáciu a začala ma páliť záha, ptesne opačný efekt, ako som čítal. Tu sa mi potvrdila tvoja teória. Ako mám potom odkysliť organizmus, aby som neničil žaludočné kyseliny. Ide mi hlavne o tie minerály, lebo mám tetániu a mám ich zúfale málo. Dúfam že sa v tom vyznáš. Ďakujem a pekný deň.

RNG

ppm je to iste cislo ako mnozstvo mg na liter/kg vahy
Roztok GSE/citricidalu ktory odporucam na pitie(teda aj na vyplach nosa, striekanie do hrdla a oci) je typicku "horkac", 60/35 kvapiek na liter vody denne. Da sa to aj zdvojnasobnit.
Na zmiernenie horkosti pouzite lyzicku krystalickeho vitaminu C(askorbicka kyselina) a 1-2 lyzicky cukru(alebo 10 kvapiek 30% stevie pre cukrovkarov).

RNG

Doplnky potravy nie su lieky, aj ked maju liecive vlastnosti. Takze ich ber podla potreby, pocuvaj na signaly zo svojho tela.

RNG

2x1 gram. neviem ake mas kapsule. Ak 400 mg, tak ich zober za den 5 az 6, to je intenzivna davka. Neboj sa predavkovania, mexicki indiani pouzivaju tento pakoren ako my zemiaky, prilohu k jedlu.

RNG

homeopatika ako aj celu tu pavedu z minulosti odmietam.
Odporucam len lekarsky dokazane mnohonasobne potravinove doplnky, ktore nemaju ziadne skodlive ucinky.
Tym netvrdim, ze mnohym ludom nepomohla. Pomaha aj saman, ktory poskakuje a okiadza a mrmle si zaklinadla. Dokonca jeho uspech je casto az 85%!!!
Ale je to len vec viery(placebo effekt) a je to pracujuce len cez vieru.
Doplnky a lieky pracuju aj mimo viery, tj su nezavisle ucinne.