Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Detoxifikacia je pre kazdeho dobra, jeme civilizovanu stravu a kazdy ma do urcitej miery zamorene telo.
5 gramov spiruliny nie je privela, na zvysenie ucinku ju ber hodinu pred jedlom a dobre zapi.

martinko19

ahoj RNG. rozhodol som sa detoxikovat a okrem ineho som si naordinoval aj uzivanie 5 gramov spiruliny denne. je dobre tuto davku rozdelit, alebo ju zjest naraz? najlepsie vecer alebo rano? vdaka

RNG

nejak neporiadne citam, OPRAVA. Videl sa mi tam herpes nie perthes!!

Legg, calve-perthes je choroba rozpadu kostneho tkaniva, sposobena zastavenym privodom krvi na urcite miesto v kostiach. hlavne sa jedna o koxu tj bederny klb.
Po case sa poskodene miesto reabsorbuje a nahradi novym rastom. Kedze ale druha strana sa vyvija pomerne rychlejsie, moze zostat koncatina trosku skratena.
Choroba ma podla lekarov neznamy povod, ja spekulujem na zapchate cievy ako to naznacili tym ze vyziva sa na to miesto nedostava(tam pomoze brat enzymi na odstranenie zapchatia, tiez predsidenie a zlepsenie (zrychlenie) cirkulacie.
Ak je dovod mikrobialny, mozno niektore antimikrobialne by mohli pomoct?
To je vsetko co o tom viem. Choroba je dost casta u deti az 1/1200 incidencia.

RNG

zinok 10 mg, selen 100 mikrogramov a raz-dva krat do tyzdna probiotika na noc s jablckom. Vyber si take hlavne, co obsahuju hodne Lactobacilu Bulgaricus, ten je specificky ucinny na rozne viralne.
Ak to nepomoze, nech dieta berie dlhodobo aloe vera(3x1 lyzicku denne).
Bazovy lekvar a stava su tiez vyborne pre deti.

phertes

RNG,
môjmu 3rodnemu synovi diagnostikovali phertes. vedel by si mi prosim poradit nieco, cim by sa to dalo liecit, pripadne zmiernit.., som fakt zufala, doteraz som o tom ani len nepocula. dakujem

RNG

jared, doplnky mozes brat kedykolvek,aj vtedy, ked ich uz vlastne netreba.
Ale vyckal by som iste na test, ci mas pokoj s tymi infekciami, aby som vedel, co ich vlastne vyhubilo.
Probiotika ber na noc, s jablkom a daj medzi pitie roztoku citricidalu a probiotika aspon 4 hodiny prestavku.

jared

Ahoj RNG!
Už mi došiel ten citricidal tak zajtra začnem. Chcela som sa opýtať, pokiaľ by mi tie antibiotiká /Zinnat, Macmiror/ čo som brala asi pred mesiacom predsa len zabrali a toho streptokoka a klebsielly som sa už zbavila, môžem aj tak piť roztok /35 kv. na L vody/? Nemám stále výsledky kontrolného vyšetrenia. No ja predpokladám, že ublížiť by mi to nemalo, kúpila som si aj probiotiká, ale pre istotu sa pýtam. Ďakujem.